Na maanden van thuiswerk, thuisblijven en thuisonderwijs zijn velen zich eens zo bewust geworden van het belang van een rustgevende, warme en ontspannen leefomgeving. De trends voor het komende jaar spelen hier op in met lichte kleuren, geometrische vormen, warme materialen en accessoires die een ‘zen-gevoel’ uitdragen. FACQ zet ze even op een rijtje.

Iedere dag beginnen we in de badkamer en vaak is het ook de laatste ruimte die je bezoekt voor het slapengaan. Van je badkamer wil je dus een fijne ruimte maken! Met de badkamertrends van 2021 lukt dit zeker. Creëer een warm gevoel met natuurlijke materialen en planten. Of juist een vrolijke badkamer met een kleurrijke muur. En wat dacht je van een gezellig krukje? Met deze badkamertrends is de kille badkamer zeker verleden tijd!

Je spendeert heel wat tijd in je badkamer. Van het klaarmaken om naar je werk te gaan tot die gezellige baddermomentjes met je kinderen tot tandenpoetsen voordat je naar bed gaat: deze ruimte is erg belangrijk in je woning. Daarom is het belangrijk om je badkamer te maken tot een kamer waar je ook graag wilt zijn. Benieuwd wat de laatste trends zijn op badkamergebied? We vertellen je over dé trend die de ruimte meteen omtovert in een chique badkamer; zwarte accenten.

Ben je van plan om een nieuwe badkamer te laten plaatsen of ga je je huidige badkamer verbouwen? Dan kan je vast wel wat inspiratie gebruiken. Dit mooie badkamermagazine staat boordevol badkamerinspiratie en is onmisbaar voor wie alles wil weten over de laatste trends en op zoek is naar praktische badkamer informatie.

Het is de ruimte waar jij je klaar maakt voor een nieuwe dag, en de plek waar jij tot rust komt voordat je gaat slapen: de badkamer. Van tanden poetsen tot optutten voor een avondje uit tot een badderfestijn met de kleintjes – de badkamer is een belangrijke plek in je dagelijkse leven. Daarom wil je dat je badkamer er mooi uit ziet. In dit artikel vertellen we je graag alles over de badkamertrends van 2020-2021: met deze gave stijlen zul jij je dag goed beginnen én afsluiten in je badkamer!

Het jaar 2020 is alweer in volle gang en dat betekent dat het tijd is voor vernieuwing in de badkamer. Raak geïnspireerd door de nieuwste trends. We zijn steeds meer op zoek naar rust in ons interieur en zien de natuur als grote inspiratiebron. Denk aan groene accenten, houtlook meubels, bijzondere vormen en veel planten. Villeroy & Boch speelt in op deze nieuwste trends.

Badkamers zijn net zo verschillend als hun gebruikers en de eisen die aan het ontwerp worden gesteld zijn dan ook net zo gevarieerd. Momenteel is de technische badkamer trending – technische features komen daarbij samen in een wellness-omgeving. Viega presenteert een badkamer waarin de mogelijkheden van de techniek worden ingezet om in alle rust te kunnen ontspannen.

Waar de wereld om ons heen transformeert, daar transformeert ons interieur met ons mee. Dat zien we ook weer terug in 2020 en dan helemaal op badkamergebied: nog nooit eerder was onze badkamer zo duurzaam, werelds en voorzien van technologische snufjes. Benieuwd? In dit artikel lees je alles over de badkamertrends van 2020.

De badkamer is een belangrijke kamer in je huis. Je begint en eindigt je dag in de badkamer - wel zo fijn als jij je er prettig voelt. Als we kijken naar de badkamertrends van 2019, zien we ook dat een luxe badkamergevoel bij veel mensen hoog in het vaandel staat. Benieuwd naar de andere trends? Je leest erover in dit artikel.