1438
Badkamertrends 2016
Gepubliceerd: 17-12-2015 Laatste update: 06-06-2023

Wanneer het aankomt op het opnieuw inrichten van kamerruimtes in en om het huis, dan is een upgrade van de badkamer verreweg het populairst. Zelfs wanneer we kijken naar keukenrenovaties, dan wordt er meer geïnvesteerd in een nieuwe badkamer. Met zoveel aanbieders en keuzes, kan het aanbod overweldigend zijn. Voor diegene die niet weten waar ze moeten beginnen, hebben we opkomende badkamertrends voor je verzameld.

Meegaan met de tijd
De onconventionele- en moderne badkamer wint steeds meer terrein ten opzichte van het traditionele design. De moderne badkamer stijgt in populariteit, en wordt uitgezocht op basis van eye-catching details. Hierdoor wordt de badkamer steeds meer het visitekaartje om indruk te maken.

Eye-catchers
Als we dieper inzoomen op eye-catchers zijn dit de elementen waar de aandacht direct naartoe gaat. Deze badkamertrend kenmerkt zich door de aanwezigheid van een walk-in douche of een vrijstaand bad. Deze elementen kunnen dus groot zijn. Andere voorbeelden is een glazen douchecabine zonder frame die de indruk geven van een luxueuze spa.

Door bijvoorbeeld met de kleuren te spelen van de badkamertegels, kun je het focuspunt van de badkamer accentueren. Lichtkleurige elementen hebben niet meer alleen het doel om de badkamer meer licht te geven, maar ook met het doel om gezien te worden.

Moderne metalen
Een kleine badkamer renoveren hoeft niet altijd veel te kosten. Door bijvoorbeeld badkamer meubelen te vervangen of het vervangen van de gootsteen kun je al veel bereiken. Bij het vervangen van bestaande elementen zien we dat metalen in combinatie van warm-kleurige koper weer helemaal terug is in de badkamer. Hierdoor krijgt de badkamer een luxe uitstraling op basis van lage kosten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide