1223
Badkamers bij Megadump Tiel

Voor bewoners van IJzerdoorn, Geldermalsen of Beneden-Leeuwen is Megadump Tiel al een tijdje een begrip. De winkel staat met name bekend omwille van zijn enorme aanbod badkamers en toebehoren, maar niet minder als leverancier van 'eerste keus' tegels. De unieke winkelformule laat daarbij toe deze premium kwaliteit te leveren aan voordelige (fabrieks-)prijzen. Zo verspreidde de faam van Megadump zich al snel over heel Nederland en is het snel groeiende bedrijf goed op weg om zich bij de topspelers van Nederland te vestigen.

 

Badkamers en vloertegels
De troef van Megadump is de ontzagwekkende voorraadkamer. Hier vind je werkelijk alles onder een en hetzelfde dak: van je nieuwe badkamer zelf, tot alle toebehoren zoals whirlpools, bubbelbaden, meubels, douches, spiegels, kranen, toiletten, enzovoort. Zelfs alle middelen en gereedschappen om je badkamer te bouwen zijn er aanwezig. En daar krijg je dus ook nog eens de passende tegels bij. Dat is immers het aanvullend aanbod van deze specialist. Alle tegels zijn hier eerste keus. Ze worden geleverd voor op de vloer of tegen de wand.

Think big
Met zo'n groot magazijn en aanbod, garandeert Megadump Tiel een optimale service. Hier krijg je immers niet enkel de beste kwaliteit, je kunt ook altijd meteen aan de slag. De kans op wachttijden is miniem. En vooral: de prijs is laag. Hiervoor verenigden Megadump en een aantal collega's zich immers in een inkooporganisatie. Bovendien handelt die organisatie ook vaak in restpartijen, zodat echt het maximum uit de aankopen wordt gehaald. Als klant profiteer je dus eigenlijk van een groots opgevat en slim aankoopbeleid. Zonder in te boeten aan kwaliteit, levert dat als vanzelf de beste prijs op.

De badkamers van Megadump Tiel
Het hoeft dan ook niet verbazen dat deze shop voor zijn aanbod enkel een beroep doet op absolute topleveranciers en dito merken. Van niet te verwaarlozen belang is daarbij het feit dat Megadump de creatie is van ervaren installateurs. Zij weten dus als geen ander hoe belangrijk kwaliteit is in de badkamer en waar die kwaliteit te vinden is. Benieuwd geworden? Duik dan snel in de voorraadkasten van Megadumptiel.nl.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners