1391
Ingetogen extravagantie

Sphinx 420 new omvat een breed assortiment van wastafels, fonteinen, closets, bidets, meubels en lichtspiegels. De vormgeving is gebaseerd op heldere, architectonische vormen in combinatie met aan de natuur ontleende symboliek. Op het eerste gezicht presenteert Sphinx 420 new zich in een strakke, sobere sfeer. Bij een nadere kennismaking toont het concept de spannende, emotionele kanten van haar karakter.

Wastafels
De bijzondere vormgeving van de keramische wastafels combineert streng geometrische buitenvormen met zacht vloeiende binnenvormen. Kenmerkend is een lichte verhoging van het afleggedeelte en een licht verhoogde kraanbank. Het wastafelassortiment biedt veel keuze met modellen met een breedte van 60 tot 140 cm. Extra bijzonder zijn de asymmetrische wastafels van 90 cm met diagonale belijning van de binnenvorm. Dit zorgt voor een extra breed aflegvlak en voor een buitengewoon designelement in de ruimte. Alle wastafels zijn te combineren met bijpassende wastafelonderkasten die de vormgeving van de wastafels stijlvol onderstrepen.

Rimfree closet zonder spoelrand
Zowel het closet als het bidet zijn qua vormgeving tot in de details afgestemd op de wastafels en fonteinen, voor een harmonieus totaalbeeld. Ook hier zorgt de combinatie van geometrische buitenvormen met vloeiende binnenvormen voor de karakteristieke sfeer. De royale, gladde keramische vlakken en de verdekte bevestigingssystemen zorgen voor optimaal reinigingsgemak. Het closet met Rimfree? spoeltechniek zorgt voor een nieuwe standaard in hygiëne en onderhoudsgemak. Zonder spoelrand zijn er geen verborgen plekken waar zich vuil kan afzetten en ophopen en is het closet is zeer eenvoudig stralend schoon te houden.

Meubels
De serie Sphinx 420 new biedt een uitgebreide keuze aan meubels met een geometrische vormgeving en slimme opbergruimte. Het design van de meubels is bewust sober en minimalistisch gehouden. In combinatie met de keramische wastafels wordt zo een aantrekkelijk en overtuigend totaalbeeld gecreëerd. De meubels zijn verkrijgbaar in de kleuren hoogglans wit, greige mat (grijs/beige) en in de houtstructuur Scultura grijs. Deze kleuren zijn onderling met elkaar te combineren voor een sfeer naar wens. De onder- en zijkasten zijn – afhankelijk van de grootte – uitgevoerd met één of meerdere laden. De greeploze laden zijn voorzien van de mechanische Tip-on technologie voor gemakkelijk openen en sluiten. De ruimte tussen front en corpus geeft de meubels optisch een slanke lichtheid. De bovenste lade is voorzien van LED-verlichting die wordt ingeschakeld zodra de lade wordt geopend. In de laden zorgen anti-slipmatten en handige lade-indelingen voor een overzichtelijke opbergruimte voor badkamerbenodigdheden. Naar wens kunnen de zijkasten worden voorzien van een glazen afdekplaat voor een extra accent en bescherming.

De hoge kast (170 cm) is voorzien van variabel te positioneren glazen planchets, een grote passpiegel aan de binnenkant van de deur en softclose scharnieren. Deze kast is - evenals de onderkast voor de fontein - links of rechts openend te monteren De in de deur geïntegreerde greeplijsten zorgen voor een hoge mate van bedieningsgemak.

Lichtspiegels
De Slim-Line lichtspiegels maken het programma compleet. De lichtspiegels zijn verkrijgbaar in vijf afmetingen (breedte 40 - 140 cm), voor een exacte afstemming op de wastafels en fonteinen. De geïntegreerde sensorschakelaars zijn aan het oog onttrokken. Deze zorgen voor een dimbare instelling van de bovenverlichting en voor indirecte verlichting rondom de spiegel, een lichtspel naar individuele wens. De spiegel is bovendien voorzien van een functie die het beslaan van de spiegel tegen gaat. Zo is een helder spiegelbeeld gegarandeerd.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners