1496
Sanidrome

In uw favoriete ontspanningsruimte moet rust heersen. Daarbij is het prettig als alles opgeruimd en overzichtelijk is. Dit kunt u moeiteloos realiseren door te kiezen voor een badkamermeubel. Sanidrome levert exclusief voor de Nederlandse markt het badkamermeubel Dsign. Hoewel de minimalistische uitstraling wellicht anders doet vermoeden, is het meubel, mede door de vele kleur- en combinatiemogelijkheden, in badkamers met uiteenlopende stijlen toepasbaar.

Dsign bestaat uit een, aan de voorzijde licht gebogen, kunstmarmeren wastafelblad op een MDF-onderbouwkast met ruime schuiflade (eveneens aan voorzijde licht gebogen). De bijbehorende spiegel met geïntegreerde verlichting en de halfhoge kast (licht gebogen), completeren het meubel, maar de onderdelen zijn ook los leverbaar. De schuiflade en de halfhoge kast zijn beide voorzien van mat chromen handgrepen en soft-closing, waardoor deze geruisloos sluiten. Dit exclusieve meubel is verkrijgbaar in de kleuren wit en pergamon, gecombineerd met diverse houtsoorten of aluminium.

In elke showroom van Sanidrome is Dsign live te bewonderen en te bestellen.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners