De hedendaagse Up2U collectie wordt gekarakteriseerd door moderne vormen en frisse kleuraccenten en heeft een afwerking van verschillende authentiek uitziende houtsoorten. Villeroy & Boch streeft er naar om met deze meubelcollectie zowel een opvallende maar tegelijkertijd ook praktische meubellijn te presenteren. De combinatie van maximale opbergruimte en elegant design biedt oplossingen voor zowel de traditionele als de jonge moderne badkamerinvulling.

Een nieuwe look voor de succesvolle badkamercollectie Sentique Functionaliteit en comfort in een nieuwe vorm Functionaliteit is het uitgangspunt achter de nieuwe designs van de badkamer-meubels uit de collectie Sentique van Villeroy & Boch. Het resultaat: tijdloze ele-gante meubels met royale bergruimte en nog meer gebruikerscomfort.

Nu de badkamer als persoonlijk toevluchtsoord voor ontspanning aan belang wint, worden de eisen die aan de behaaglijkheid en de sfeer in deze ruimte worden gesteld, ook steeds groter. Als schakel tussen keramiek en ligbad zijn ook de badmeubels een doorslaggevende factor voor de uitstraling van de badkamer.

Met de toenemende betekenis van de badkamer als leef- en woonruimte zijn ook de eisen aan de badkamervormgeving gestegen. Afgestemde en specifiek toegesneden planningen evenals natuurlijke materialen genieten de voorkeur. Deze tendens heeft Bette met de ontwikkeling van BETTEROOM in aanmerking genomen. Een harmonische ambiance waarin men volgens de individuele behoeften volop kan genieten - daar staat BETTEROOM voor, dat gemeenschappelijk werd ontworpen met de Berlijnse ontwerper Jochen Schmiddem. Innovatieve en flexibele oplossingen voor de wasplaats-vormgeving met veel planningsvrijheid bieden vele mogelijkheden voor een comfortabele interieurvormgeving.

Rommel in de badkamer? Met de EMCO serie ASIS zijn alle badaccessoires en badkamerproducten stijlvol verborgen in één of meerdere multifunctionele wandmodulen. Nieuw zijn de rechtlijnig vormgegeven wastafel-, cosmetica- en toiletmodulen, die van het duurzame en slijtvaste materiaal aluminium zijn vervaardigd. Een corrosievrij, breukvast en goed reinigbaar materiaal, dat een moderne en toch ook tijdloze sfeer uitdraagt en creatief met alle kleuren en materialen is te combineren.

Het mooie wastafelmodule is voorzien van vakken voor 400 stuks standaard verkrijgbare papieren handdoekjes. Deze is tevens uitgerust met een zeepdispenser voor 200 ml vloeibare zeep, alsmede een ruime prullenbak. Het module is 314 mm breed, 1.099 mm hoog en 156 mm diep. Als alternatief biedt EMCO een compacte cosmeticamodule voor bij de wastafel aan. Deze is 314 mm breed, 324 mm hoog en 156 mm diep. Dit module heeft een vak voor papieren handdoekjes en een vak voor tissuedoekjes. Beide wastafelmodulen beschikken over afsluitbare deuren en zijn daardoor veilig voor grijpgrage kinderhandjes en daardoor ook geschikt voor toepassing in openbare gebouwen.

De slanke toiletmodule bestaat uit een papierhouder, een vak voor een reserverol en een compleet borstelgarnituur. De accessoires bevinden zich achter afzonderlijke, door een zachte vingerdruk te openen deuren. Het afnemen van het toiletpapier vindt plaats via een gleufopening, terwijl de borstelset tot aan het gebruik volledig verborgen blijft. Dit zorgt voor een esthetisch aansprekende sfeer en meer hygiëne.

De afmetingen van de toiletmodule zijn 168 x 789 x 156 mm.

Alle modules zijn leverbaar voor wandinbouw en wandopbouw. De inbouwmodules vormen op die manier een vrijwel met de wand gelijkliggende, harmonische en ruimtebesparende eenheid met de omgeving.

Kijk op www.emco.de/benelux voor de exclusieve mogelijkheden en dealeradressen.

Het nieuwe badmeubelprogramma Frames van Tiger combineert tijdloos design met de warme uitstraling van eiken. Frames kenmerkt zich door zijn ingetogen landelijke look. De kastdeuren met kader geven het meubel samen met de vergrijsde kleuren deze typische landelijke sfeer.

Het nieuwe badmeubelprogramma Cadero van Tiger wordt gekenmerkt door een moderne uitstraling en een zee aan opbergruimte. De greeploze opberglades en het strak vormgegeven wastafelblad brengen functionaliteit en design perfect samen.

Het meubelprogramma X-large van Duravit, ontworpen door Sieger Design bestaat 10 jaar maar past nog perfect in de huidige tijdsgeest en trends in badkamerinrichting. De naam verraad het formaat al: lekker breed, lekker groot. Zodat alles netjes wordt opgeborgen in bijvoorbeeld de wandhangende onderkasten met lade, die de totale frontbreedte inneemt. Opvallende oppervlakken van wit hoogglans en de echthout fineren eiken natuur en Macoré met natuurlijke levendigheid laten het meubel optimaal tot zijn recht komen. Het enige versiersel is de nieuwe greep: de lengte van de ranke aluminiumlijst past zich aan de breedte van de romp aan en accentueert de horizontale lijnvoering van de meubelen.

De moderne uitstraling van de You wordt nog een extra boost gegeven door erg strakke fronten in de kleuren hoogglans antraciet of portuna antraciet (geprofileerd front). De onderkasten zijn voorzien van een aluminium greeplijst. Boven het karakteristiek vormgegeven wastafelblad ziet u een nieuwe spiegelmogelijkheid van 160cm breed met verlichting.