De badkamer is een bron van energie en welbevinden in de woning. Daarom moet de inrichting van de badkamer niet alleen functioneel maar ook sfeervol zijn. De Deense fabrikant Dansani is zich hiervan terdege bewust en biedt flexibele badkameroplossingen die inspireren tot een harmonieuze, evenwichtige inrichting. De veelzijdige badmeubelserie Luna is nu ook beschikbaar in de nieuwe houtsoort Nougat. Warme gloed

De warme gloed van de houtsoort Nougat geeft de badkamer karakter en een sfeer die uitnodigt tot ontspannen en genieten. De combinatie met de wastafel Menuet, gemaakt uit klassiek wit keramiek, zorgt voor een spannend contrast en voldoende aflegruimte.

Koel minimalisme
Voor liefhebbers van een koel minimalistische inrichting, is Luna in helder, glanzend wit een goed uitgangspunt. De rechthoekige belijning van de wastafel, harmonisch afgestemd op de vormgeving van de onderkast, schept een sfeer van rust en exclusiviteit.

Kubistische wastafel met lange, royale belijning
De wastafel is het centrale punt van de badkamer. Met een lange, royale belijning en markante vormen is Menuet het natuurlijke middelpunt, berekend op zowel de snelle ochtendspits als op lange verwen- en ontspanningsrituelen.

Met de lange, kubistische vormen, die perfect aansluiten op het design van de wastafelonderkast, biedt Menuet volop ruimte voor geurige zepen en andere benodigdheden. Tegelijkertijd beschermt de meubelbedekkende wastafel Menuet het materiaal van de onderkast tegen waterspetters en zeepresten. De wastafel is gemaakt uit echt sanitairkeramiek; een sterk, duurzaam materiaal dat heel eenvoudig te onderhouden is.

Details voor sfeer en comfort
Met een royale keuze aan toebehoren en accessoires biedt Luna vele mogelijkheden voor het creëren van een eigen sfeer en voor een creatieve, vernieuwende inrichting. Zo kan de wastafel bijvoorbeeld direct onder een raam worden geplaatst, waardoor men tijdens het handenwassen of tandpoetsen kan genieten van het uitzicht.

Een andere optie is de spiegel een markante plaats te geven in de badkamer. Luna biedt grote spiegels over de volle breedte van de wastafel. De spiegelkast verbergt stijlvol alle badkamerbenodigdheden als scheergerei en tandenborstels, zodat slechts een opgeruimde heldere belijning de sfeer bepaalt.

Voor het onderstrepen van de eigen stijl biedt Luna gevlochten manden met decoratie, spiegelverlichting in diverse stijlen en een veelheid aan kleuren en oppervlakken.

www.dansani.nl

Wanneer een architect en ontwerper als Matteo Thun een badkamer voor Duravit ontwerpt, mag je met recht iets bijzonders verwachten. En inderdaad presenteert het totaalprogramma Onto een volledig nieuw console-principe: hier wordt niet het keramiek op de console geplaatst, maar wordt eerst de wastafel gemonteerd om vervolgens de console op het keramiek te plaatsen.

Thebalux makes Sense. Letterlijk en figuurlijk. De keuze voor een Thebalux badkamermeubel is een logische keuze. Thebalux staat voor jarenlang plezier van een kwalitatief design badmeubel. Het nieuwe vlaggenschip is de serie Sense.

De trend voor woninginrichting laat een combinatie van strakke, strenge vormen zien, in combinatie met zachte, warme accenten. Dansani speelt hierop in met een de veelzijdige, ge-restylde badmeubelserie Luna. De serie met de nieuwe look gaat de toekomst in met de naam Luna . Het vernieuwde design kenmerkt zich door rechte, strakke lijnen wat zorgt voor moderne, stijlvolle uitstraling. Zo zijn de fronten niet langer afgeschuind maar strak en recht. Met de nieuwe houtkleur walnoot en fronten en kastdelen in hoogglans zwart zorgt Luna voor een warme, stijlvolle uitstraling.

Luna omvat een uitgebreide collectie van onderling te combineren elementen, voor het inrichten van een badkamer in een sfeer en samenstelling naar wens. Bovendien is er een keuze uit wastafels in verschillende designs; gebogen, hoekig of helemaal strak. Naast de nieuwe kleuren walnoot en hooglans zwart, biedt de serie kleurencombinaties in hoogglans wit, kersen of eiken. Spiegels, spiegelkasten, verlichting en accessoires maken de keuze compleet.

Wastafels
De wastafel is in belangrijke mate bepalend voor de uitstraling van de badkamer. Daarom biedt Luna 2008 een keuze uit een aantal varianten in diverse maatvoeringen. De keramische wastafels Phantom en Bolero combineren strakke en vloeiende lijnen. De keramisch wastafel Concorde heeft een strak design met kunstzinnige allure. De moderne, rechthoekige wastafels Domino en Square zijn gemaakt van gegoten kunstmarmer en zorgen voor een sobere, minimalistische uitstraling.

Meubels
De wandhangende wastafelonderkasten zijn voorzien van brede, volledig uittrekbare laden voor veel opbergruimte. De laden zijn voorzien van Blumotion dempers voor geluidloos sluiten. Voor extra opberggemak en sfeer biedt de serie diverse wandhangende kolomkasten in twee hoogtes, met laden, deuren en schappen naar wens.

Luna biedt met enkele en dubbele wastafels en meubels in diverse maatvoeringen volop mogelijkheden voor het inrichten van zowel grote als kleine badkamers.

Ter gelegenheid van het 5 jarig bestaan van constilo design is het door ray ballhaus ontworpen concept C5 geintroduceerd. kenmerkend aan dit concept is dat de verticale lijn terug is door het hoge vierkante corian blok. alle type corian waskommen zijn toepasbaar. op de foto afgebeeld is het type waskom ovale . alle houtsoorten zijn toepasbaar en maatwerk is mogelijk.

5 jaar geleden is het label constilo design opgericht door ray ballhaus en dennis hoogendoorn.

door in de ontwerpen lef, design en functionaliteit samen te smelten heeft constilo design eigenzinnige concepten uitgebracht die erg succesvol zijn. ook dit jubileum concept zal zeker weer tot het succes bijdragen!

Stoore is een flexibele kastencollectie met eenvoud als de essentie van het ontwerp. In plaats van een zichtbare greep is er gebruik gemaakt van een druksysteem om de kasten de openen. Dit tijdloze design is toepasbaar in de meest uiteenlopende omgevingen, variërend van woningen tot hotels.

De Stoore collectie is verkrijgbaar in enkele lade units, dubbele lade units, units met deuren, kolomkasten en trolleys.

Naast de 4 mat lakkleuren, 3 hoogglans lakkleuren en 4 geborsteld eiken afwerkingen, is Stoore ook verkrijgbaar met White Himacs ladefronten of deuren. Himacs fronten in combinatie met de subtiele Natural Oak afwerking geeft een prachtig en elegante uitstraling aan uw badkamer.

GRID kastencollectie
Grid is een flexibele kastencollectie met een subtiel lineair lijnenspel. De 2 lijnen, verticaal of horizontaal, impliceren de positie van de greep. De lade units zijn uitgevoerd met 2 horizontale lijnen, en de units met deuren met 2 verticale lijnen. Dit visuele detail geeft de Grid een speciaal en speels karakter zonder te opzichtig te zijn. De fronten worden geopend door middel van een druksysteem.

De Grid collectie is verkrijgbaar in enkele lade units, dubbele lade units, units met deuren, kolomkasten en trolleys. Voor de afwerking is er de keuze uit 4 mat lakkleuren, 3 hoogglans lakkleuren en 4 geborsteld eiken afwerkingen.

STOORE en GRID trolley
De trolley is zowel in de Stoore als Grid collectie verkrijgbaar. De trolley biedt extra opbergmogelijkheden zonder teveel ruimte in de badkamer in beslag te nemen. De trolley is voorzien van 4 wieltjes die ervoor zorgen dat hij makkelijk verplaatsbaar is en eenvoudig gebruikt kan worden als bijzettafeltje tijdens het baden.

Er kan gekozen worden 2 of 3 lades en met een platte bovenkant of met een uitvoering waarbij de bovenkant 4cm verdiept is voor het plaatsen van losse spulletjes. Als inleg in de verdieping kan gekozen worden uit meerdere Himacs kleuren.

De trolley is verkrijgbaar in 4 mat lakkleuren, 3 hoogglans lakkleuren en 4 geborsteld eiken afwerkingen. De Stoore versie is tevens verkrijgbaar met 9mm witte Himacs ladefronten.

STOORE en GRID kolom kasten
Badkamer- en schoonheidsproducten zijn tegenwoordig zo mooi vormgegeven dat het jammer is om ze uit het zicht te plaatsen. De kolomkast zorgt ervoor dat dergelijke producten mooi worden gepresenteerd en tegelijkertijd, binnen handbereik netjes staan opgeborgen.

De kolomkast is verkrijgbaar in zowel de Stoore als Grid collectie. Het is een rank ontwerp met vaste maten van slechts 150mm breed, 150mm diep en 1.8m hoog. De opties zijn 8 of 10 plankjes en met of zonder deur.

De XL kast is de brede versie van de kolomkast. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, kan er gekozen worden uit 200mm en 350mm diepte. De XL kast wordt geleverd met 5 planken en een deur.

De kolom en kolom XL kasten zijn verkrijgbaar in 4 mat lakkleuren, 3 hoogglans lakkleuren en 4 geborsteld eiken afwerkingen. De Stoore versie is tevens verkrijgbaar met een 9mm witte Himacs deur.

Een tijdloze klassieker, ontworpen voor de toekomst. Palace heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige badkamercollectie en heeft vastgehouden aan zijn kenmerkende handelsmerk: wastafels die op maat gesneden kunnen worden en passend worden gemaakt voor elke badkamer. Vandaag de dag is palace zowel thuis in de particuliere badkamers als in de hotelbadkamers van deze wereld. Een hulde aan keramiek, waarvan de kwaliteiten in beide omgevingen tot hun recht komen.

Op hun knieën gingen ze op ontdekkingstocht om erachter te komen hoe een badkamer er op kinderhoogte uitziet en aanvoelt: onbereikbare wastafels met kanten waaraan je enkel je hoofd stoot. WCs als onneembare vestingen met angstaanjagende dieptes. Je tanden- en haarborstel liggen op duizelingwekkende, onbereikbare hoogtes en alleen papa en mama kunnen zichzelf in de spiegel zien.

Om zijn positie in de badkamerwereld te versterken, lanceert Cosentino een nieuwe badkamercollectie. De bijzondere eigenschappen van Silestone ® maken het materiaal uitermate geschikt voor gebruik in deze ruimte.