1759
Badkamerserie Sphinx Acanto

De nieuwe badkamerserie Sphinx Acanto laat persoonlijkheid spreken in de badkamer. De nieuwe serie springt in het oog vanwege haar uitgebreide mix aan materialen, keuze in kleuren en het brede assortiment aan wastafels, badkamermeubels, spoelrandloze Rimfree® closets, bidets en baden. Uit al deze elementen kan naar ieders wens een uiterst persoonlijke badkamer ontworpen worden, ongeacht of de ruimte groot of klein is. Vanaf heden is Sphinx Acanto verkrijgbaar bij de betere sanitairspeciaalzaken in Nederland. 

Door het aanbod van verschillende materialen en afwerkingen, zoals glas, metaal, houtdecor en lak, kunnen spannende combinaties gemaakt worden bij Sphinx Acanto. Het keramiek binnen deze veelzijdige badkamerserie is karakteristiek vormgegeven. Zachte, organische vormen en rechte lijnen wisselen elkaar af. Er zijn verschillende wastafelvarianten; varianten met een brede of dunne rand – de zogeheten Slim Rim wastafels – en sommige modellen beschikken over een verdekte overloop en/of een afleggedeelte voor toiletartikelen. Alle varianten combineren naadloos met de Sphinx Acanto wastafelonderkasten en vormen daarmee een harmonieuze eenheid. Voor de wat kleinere ruimte biedt de collectie een ruimtebesparende, ondiepe wastafel en voor in de toiletruimte een fontein.  

2017-Bathroom-14-E-Acanto.jpg

Rimfree® closets – comfortabel en eenvoudig te reinigen
Sphinx is grondlegger van de Rimfree® spoeltechniek. Alle nieuwe Sphinx closets beschikken vanzelfsprekend over deze uiterst gebruiksvriendelijke en gepatenteerde spoelrandloze techniek. Zo ook de Sphinx Acanto closets. De serie biedt een wandcloset en een staand closet in Rimfree®-uitvoering. Deze closets zijn eenvoudig te reinigen door het ontbreken van een spoelrand en door de gladde, gesloten oppervlakken met verdekte bevestigingen. Ook de zitting draagt bij aan het onderhoudsgemak: door de Quick Release-functie is de toiletzitting eenvoudig van het closet los te maken en snel en grondig te reinigen. 

Bijzondere elementen
Voor maximaal comfort heeft Sphinx Acanto een bijzondere spiegelkast. Zowel de deuren, als de volledige achterzijde aan de binnenkant van de kast, zijn voorzien van een spiegeloppervlak met verlichting. De beide draaideuren hebben aan de binnenzijde aflegplateaus, waardoor make-up, scheerspullen en andere verzorgingsproducten altijd binnen handbereik zijn, terwijl het spiegelbeeld goed zichtbaar blijft. Veel toegepast in keukens, beschikt de badkamerserie tevens over een apothekerskast. De hoge apothekerskast kan onder andere worden gebruikt als roomdivider. Bijvoorbeeld om het toiletgedeelte te scheiden van de badkamer. Als los element is een functioneel aflegschap met een verhoogd front te verkrijgen, welke oogt als een zwevend object aan de wand. Dit aflegschap verleent de badkamer extra individualiteit en praktisch opberggemak en doet ook dienst als handdoekhouder met de optioneel te bestellen haak. 

2017-Bathroom-14-H1-Acanto.jpg

Optimale individuele inrichting
De badkamermeubels van Sphinx Acanto bieden volop keuze voor een persoonlijke inrichting. Van het creëren van een wastafelopstelling met onderkast en spiegelkast tot en met het inrichten van een complete, comfortabele badkamer. Het concept biedt de vrijheid om de meubelcomponenten naar eigen wens te combineren tot een passend geheel. De diverse materialen en afwerkingen zorgen voor een luxe uitstraling. Het hoogglans gekleurde glasfront van de meubels vormt een eenheid met de in kleur afgestemde metalen grepen. Een bijzonder accent zijn de randen in eikenhoutdecor, in contrast met de koele materialen. De badkamermeubels zijn leverbaar in de kleuren wit, zwart, lava en zand. 

De veelzijdige en flexibele Sphinx Acanto serie is vanaf nu verkrijgbaar bij de betere sanitairspeciaalzaken in Nederland. 

2017-Bathroom-16-H-Acanto.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners