95
Maak je badkamer persoonlijk met Geberit Mix & Match
Gepubliceerd: 15-05-2024

Stel je voor dat je badkamer niet alleen een functionele ruimte is, maar een plek waar je stijl en persoonlijkheid kunt weerspiegelen. Dat is precies wat Geberit mogelijk maakt met de Mix & Match serie. Of je nu van een moderne, strakke look houdt of een warmere, gezellige sfeer prefereert, je kunt je creativiteit de vrije loop laten.

Eindeloze combinatiemogelijkheden

Elke badkamergebruiker is anders, met unieke rituelen en stijlwensen. Met de Geberit Mix & Match kun je kiezen uit de series ONE, Acanto en iCon, die naadloos gecombineerd kunnen worden met diverse spiegels, meubelelementen en accessoires. Deze flexibiliteit betekent dat je niet gebonden bent aan één specifieke serie. Dankzij een uniforme montagetechniek sluit alles perfect op elkaar aan, wat het inrichten van je badkamer een stuk eenvoudiger maakt.

“Het mooie van Geberit Mix & Match is dat het je de vrijheid geeft om je eigen ruimte precies zo in te richten als je wilt, zonder dat je technische beperkingen hebt,” zegt interieurontwerper Julia Vermeer.

Moeiteloos en stijlvol combineren

Het proces is simpel. De afmetingen en oppervlakken van de wastafels en meubels uit de verschillende series zijn op elkaar afgestemd, waardoor ze moeiteloos gecombineerd kunnen worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wastafel uit de ONE serie en die combineren met een onderkast uit de iCon serie. Voeg een hoge kast toe van Acanto voor extra opbergruimte of kies voor stijlvolle hangkasten die overal bij passen.

Daarnaast zijn de spiegels en spiegelkasten uit de Geberit Option en ONE series ontworpen om het assortiment te completeren en een harmonieus geheel te vormen. Het resultaat is een badkamer die zowel functioneel is als een weerspiegeling van je persoonlijke smaak.

“Onze klanten zijn verrast door de veelzijdigheid van de combinaties die mogelijk zijn. Met meer dan 100.000 combinaties kun je echt een unieke ruimte creëren,” vertelt een woordvoerder van Geberit.

geberit-mix-match-2.png

Voordelen van uniforme montage

Een ander groot voordeel van Geberit Mix & Match is de eenvoud van installatie. De uniforme montagetechniek zorgt ervoor dat alle elementen snel en zonder veel moeite geïnstalleerd kunnen worden. Dit bespaart niet alleen tijd tijdens de montage, maar zorgt ook voor minder complicaties tijdens het proces.

Dus, als je op zoek bent naar een badkamer die echt van jou is, biedt Geberit Mix & Match de vrijheid en flexibiliteit om dat te bereiken. Laat je inspireren door de mogelijkheden en maak van je badkamer een plek waar stijl en functionaliteit samenkomen.

Creëer je droomruimte met Geberit Mix & Match - waar stijl samenkomt met ongekende flexibiliteit.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide