1459

Luca multi meubel is het nieuwe private label badkamermeubel concept van Luca Sanitair. De meubels en topbladen van multi meubel zijn van Nederlands fabrikaat en snel leverbaar. Er zijn tal van mogelijkheden om een meubel naar eigen wens te combineren met onderkasten, topbladen, meubelwastafels en kleuren. Naast de standaard maten is maatwerk ook mogelijk bij de laden en topbladen met een breedte tussen de 60 en 120 cm. 

Multi meubel materiaal
De onderkasten en topbladen van multi meubel zijn gemaakt van het basismateriaal MDF afgewerkt met een melamine folie. MDF, oftewel Medium Density Fibreboard, is een eenvoudig te bewerken houtsoort. Een groot voordeel van MDF is dat het niet splintert. De dichte en gelijkmatige verdeling van vezels maakt dat het materiaal voortreffelijk te bewerken is, terwijl het gladde oppervlak zich uitstekend leent voor diverse afwerkingen.

Doordat de meubels zijn afgewerkt met een ultra matte melamine folie bij de mat witte en truffle kleur, kunnen er geen vette vingers te zien zijn. Oak dark grey is de derde kleur die beschikbaar is naast mat wit en truffle. Oak dark grey heeft in tegenstelling tot de twee andere kleuren een houtstructuur met een voelbare nerf.

Verder hebben de onderkasten van multi meubel Blum ladegeleiders met een softclose sluiting voor het zacht en geruisloos sluiten van de lade.

Combinaties met Luca multi meubel
De combinaties met Luca multi meubel en de private label producten van Luca Sanitair zijn eindeloos. De standaard maten van de onderkasten zijn 60, 90 en 120 cm in de breedte met 45 cm diepte en er is keuze uit één of twee laden (30 of 60 cm hoogte). De onderkasten zijn beschikbaar in de kleuren oak dark grey, mat wit en truffle.

Daarnaast zijn er twee verschillende topbladen mogelijk om te combineren met de onderkasten, namelijk een multi meubel topblad in de drie multi meubel kleuren en een solid surface topblad, mat wit in 60, 90 en 120 cm. De Luca opzetwastafels kunnen weer mooi gecombineerd worden op de verschillende topbladen.

Naast de topbladen is er ook de mogelijkheid om een meubelwastafel te combineren met een onderkast. De volgende keuze is er van de verschillende Luca meubelwastafels:
• Meubelwastafel solid surface met één bak, mat wit (90, 120 cm)
• Meubelwastafel solid surface met twee bakken, mat wit (120 cm)
• Meubelwastafel keramiek met één bak, glans wit (60, 90, 100, 120 cm)
• Meubelwastafel keramiek met twee bakken, glans wit (120 cm)

Badkamer meubelconcept
Hierbij de voordelen van Luca multi meubel kort samengevat:
• Eindeloos veel combinaties mogelijk
• Nederlands fabrikaat
• Maatwerk mogelijk van 60 t/m 120 cm breedte
• De standaard maten zijn uit voorraad leverbaar
• Goede prijs-kwaliteitverhouding
• Makkelijk toepasbaar
• Softclose laden
• Geen vette vingers/makkelijk schoon te maken

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners