2103
Geberit brengt complete basisserie voor de badkamer

De badkamerseries Renova Plan en Renova Compact bieden een breed en volledig aanbod in het basisassortiment, zowel op het gebied van prijs, design als functionaliteit. Renova Plan omvat naast keramiek ook een compleet meubelprogramma. Renova Compact biedt XS-oplossingen voor de kleinste badkamers.

 

Door de vele mogelijkheden en slimme oplossingen binnen de Renova-familie, is nu ook in het basissegment een individuele badkamer te ontwerpen. De serie is kostenefficiënt en tegelijkertijd bijzonder kwalitatief. Optioneel is het speciale KeraTect® glazuur voor keramiek. Met de Renova badkamerseries kan met een klein budget een nieuwe badkamer ontworpen of gerenoveerd worden, die tijdloos en stijlvol is.

Geberit Renova Plan

Geberit Renova Plan is een basic badkamerserie met een compleet meubelprogramma. Het hoekige design van deze serie geeft elke badkamer een moderne uitstraling voor een aantrekkelijke prijs. De verschillende badkamermeubels zijn perfect afgestemd op de keramische producten. Door de grote keuze biedt Renova Plan het maximale aan mogelijkheden. De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en designs, zowel voor wandkranen als voor kranen gemonteerd op de wastafel én met of zonder overloop. Ook is er een trendy Slim Rim wastafel met een slanke rand te verkrijgen. De onderkasten vallen ten opzichte van de wastafel iets terug, waardoor de onderkast een slankere en lichtere uitstraling krijgt. De badkamermeubels kunnen individueel worden samengesteld en zijn voorzien van geïntegreerde grepen en een praktische indeling met legplanken of laden. De meubels zijn verkrijgbaar in wit hoogglans, lava mat, iepen generfd of eiken donker.

2016_Bathroom_Renova_Plan_08068194_kopiëren.png

De Renova Plan wc’s en bidets zijn qua vormgeving afgestemd op de wastafels en hebben dezelfde, rechthoekige vormgeving met afgeronde hoeken. De wandclosets zijn verkrijgbaar in diep- of vlakspoeluitvoering, alsook in spoelrandloos Rimfree® model. Met het optionele KeraTect® glazuur is het keramiek makkelijk te onderhouden en bijzonder duurzaam. Deze lange levensduur – ook bij intensief gebruik – is een groot voordeel. De Renova Plan baden zijn in drie maten verkrijgbaar en gemaakt van acryl, waardoor deze eenvoudig schoon te maken zijn. Net zoals de baden zijn ook de douchebakken verkrijgbaar in verschillende maten. 

Geberit Renova Compact

De Geberit Renova Compact serie is uitermate geschikt voor kleine sanitaire ruimtes. De ruimtebesparende wastafels en badkamermeubels hebben een modern design en bieden slimme oplossingen om opbergruimte te creëren. De wastafels van Renova Compact zijn minder diep en dus ruimtebesparend. In kleine toiletruimtes kan voor een hoekfontein gekozen worden, waardoor elk hoekje goed wordt benut.

2016_Bathroom_Renova_Compact_03_07938614_kopiëren.png

Voor alle Renova Compact wastafels is er een passende onderkast beschikbaar. Hierdoor is er ook in kleinere badkamers voldoende opbergruimte. Ook bij het toilet kan ruimte bespaard worden. Het Renova Compact wandcloset is enkele centimeters minder diep dan standaard wc’s. Het zachte geometrische ontwerp past mooi bij het design van de wastafel. De bijpassende zitting is optioneel verkrijgbaar met softclose scharnieren. Renova Compact biedt moderne oplossingen voor de kleinste ruimtes. 

De Geberit Renova badkamerseries zijn dé oplossing voor nieuwe of gerenoveerde badkamers met een klein budget.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide