1898
Creëer met deze luxe badkamer een moment voor jezelf

Een badkamer voor zeer speciale momenten: de premium collectie Finion van Villeroy & Boch maakt van een standaard badkamer een stijlvolle ruimte. Elegante vormen, fijne materialen en moderne kleuren. Je dagelijkse routine wordt een moment van luxe en ontspanning. Finion is een complete collectie, bestaande uit meubels, wastafels, toilet, bidet en baden in de meest prachtige kleuren.

 

Moderne kleuren
Het kleurenconcept voor de Finion meubels is ontwikkeld door de Duits-Deense ontwerper Gesa Hansen. Dankzij de verschillende kleuren en combinaties is de badkamer naar eigen smaak in te richten. Kies bijvoorbeeld voor een zwart meubel met een goud vak. Dit jaar is de collectie uitgebreid met drie nieuwe warme kleuren: Sand, Olive en Midnight Blue. Daarnaast is er nog een nieuwe houtlook Oak Veneer.

Uitzonderlijk dunne wanden
De wastafels van de collectie hebben extreem dunne wanden en vloeiende lijnen. Dit komt door het gebruik van het innovatieve materiaal TitanCeram. Het materiaal maakt het mogelijk om dunne wanden te maken, zonder afbreuk te doen aan de sterkte. 

Baden in luxe
Het vrijstaande bad, gemaakt van hoogwaardig Quaryl®, is een ander hoogtepunt van de collectie. Met een afmeting van 170 x 70 cm is het bad compact, maar dankzij de dunne wanden wordt de grootte volledig benut. Het bad is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan er een designring aan de buitenkant worden geplaatst in de kleuren Chroom, Champagne of Goud. Optioneel is er een lichteffect mogelijk aan de onderkant van het bad, waardoor het lijkt alsof het bad zweeft. Het paneel van het bad kan in ruim 200 kleuren worden geleverd, zowel mat als glans.

Hygiënisch closet
Het toilet uit de Finion collectie heeft dankzij de DirectFlush technologie geen spoelrand, waardoor het gemakkelijk en grondig schoongemaakt kan worden. De SoftClosing functie zorgt ervoor dat de zitting zacht dichtvalt. Dankzij het elegante design wordt de sfeer van de collectie voortgezet.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners