2245
Q-artz badkamermeubelen

Q-artz introduceert een compleet nieuw concept op het gebied van design badmeubelen. De Q-artz collectie bestaat uit zes series badmeubelen die vervaardigd zijn uit kwarts composiet. Dit materiaal wordt vanwege de uitstraling en eigenschappen al veelvuldig toegepast als keukenwerkblad. In de sanitaire omgeving is kwarts composiet echter nog een grote onbekende. Q-artz brengt daarin verandering.

Het materiaal
Kwarts composiet heeft de laatste jaren een sterke vlucht genomen als het gaat om de toepassing als keukenwerkblad. Het materiaal combineert de uitstraling van natuursteen met de voordelen van een industrieel geproduceerd gesteente. Kwarts composiet is kras- en vlekbestendig, hygiënisch en uiterst onderhoudsvriendelijk.

Het ontwerp
Naast het materiaalgebruik vormt ook het ontwerp een duidelijk onderscheidend aspect. De strakke vormgeving, gecombineerd met de robuuste uitstraling van composietsteen, zorgt voor een bijzondere badkamerbeleving. De badmeubelen zijn verkrijgbaar in tien soorten kwarts composiet. De kleurstellingen variëren van elegant wit, stijlvol beige, modern grijs tot diep zwart. Alle varianten zijn zowel in een gepolijste als een matte uitvoering leverbaar. Daarnaast zijn de modellen in verschillende lengtematen te verkrijgen. Hierdoor past een Q-artz meubel in vrijwel elke badkamer.

Eenvoud en functionaliteit
In de filosofie van Q-artz staan eenvoud en functionaliteit centraal. Design mag geen concessies doen aan gebruiksgemak. Opbergen is hierbij een belangrijk thema. Zelfs de meest minimalistisch ingestelde consument heeft immers behoefte aan opbergmogelijkheden. De badmeubelen zijn op wens van de consument uit te breiden met opbergschappen, een moderne ladekast of een handig ladeblok. De opbergschappen zijn net zoals de meubelen gemaakt uit kwarts composiet. Hierdoor ontstaat een bijzonder praktisch geheel. De ladekasten en ladeblokken zijn gemaakt van hoogwaardig MDF met een dun laagje houtfineer. De originele houtstructuur blijft zodoende behouden. De ladekasten en ladeblokken zijn alle voorzien van een soft-close systeem. Door middel van deze opbergmogelijkheden kan de consument het badmeubel modulair en naar eigen wens samenstellen. De sanitairspeciaalzaak vervult hierin een adviserende rol.

Distributie
De Q-artz badmeubelen worden via exclusieve dealers verspreid. Dit zijn gespecialiseerde sanitairzaken in het midden tot hogere marktsegment. De dealer beschikt over uitgebreide documentatie en heeft tevens minimaal één showroommodel staan. Door de korte communicatielijnen met Q-artz is de dealer perfect in staat om de aankoop en installatie te begeleiden. Toonaangevende speciaalzaken zijn reeds een dealerschap met Q-artz aangegaan. Dealerinformatie kan via q-artz.com worden aangevraagd.

Q-artz; het bedrijf
Q-artz heeft zich volledig toegelegd op de toepassing van kwarts composiet in de badkamer. Het enthousiaste team is overtuigd van de eigenschappen van het materiaal. Dit heeft, in combinatie met een passie voor mooie producten, geleid tot de introductie van de collectie badmeubelen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide