1835
Carre© van Adatto Casa

Sanitairgroothandel Luca Sanitair voert in Nederland exclusief het assortiment badkamermeubels van het Italiaanse sanitairmerk AC - Adatto Casa. Dit stijlvolle Italiaanse merk heeft een schitterende nieuwe lijn badkamermeubels met de naam Carré. Meubels die zich kenmerken door de combinatie van hout, verkrijgbaar in vier trendy kleuren, met opzetkommen of een geïntegreerd solid surface wastafelblad. De meubels zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar op het gebied van; breedtes, hoogtes, spiegels, Led-verlichting en in enkele of dubbele uitvoering.

De meubels van Adatto Casa worden exclusief geleverd door Luca Sanitair via geselecteerde showrooms. De nieuwe meubellijn is, net als overige assortiment van Luca Sanitair niet via internet verkrijgbaar, maar wel te bekijken op www.lucasanitair.com/merken.

Trendy hout met solid surface

De nieuwe badkamermeubels Carré van Adatto Casa zijn verkrijgbaar in vier trendy houtkleuren: wit met houtnerf, Oak oxy (verouderd eiken), Lariks en Wengé.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners