1933
Carre© van Adatto Casa
Gepubliceerd: 16-05-2013 Laatste update: 22-04-2017

Sanitairgroothandel Luca Sanitair voert in Nederland exclusief het assortiment badkamermeubels van het Italiaanse sanitairmerk AC - Adatto Casa. Dit stijlvolle Italiaanse merk heeft een schitterende nieuwe lijn badkamermeubels met de naam Carré. Meubels die zich kenmerken door de combinatie van hout, verkrijgbaar in vier trendy kleuren, met opzetkommen of een geïntegreerd solid surface wastafelblad. De meubels zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar op het gebied van; breedtes, hoogtes, spiegels, Led-verlichting en in enkele of dubbele uitvoering.

De meubels van Adatto Casa worden exclusief geleverd door Luca Sanitair via geselecteerde showrooms. De nieuwe meubellijn is, net als overige assortiment van Luca Sanitair niet via internet verkrijgbaar, maar wel te bekijken op www.lucasanitair.com/merken.

Trendy hout met solid surface

De nieuwe badkamermeubels Carré van Adatto Casa zijn verkrijgbaar in vier trendy houtkleuren: wit met houtnerf, Oak oxy (verouderd eiken), Lariks en Wengé.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide