1016
Badkamermeubelen

Het meubelprogramma X-large van Duravit, ontworpen door Sieger Design bestaat 10 jaar maar past nog perfect in de huidige tijdsgeest en trends in badkamerinrichting. De naam verraad het formaat al: lekker breed, lekker groot. Zodat alles netjes wordt opgeborgen in bijvoorbeeld de wandhangende onderkasten met lade, die de totale frontbreedte inneemt. Opvallende oppervlakken van wit hoogglans en de echthout fineren eiken natuur en Macoré met natuurlijke levendigheid laten het meubel optimaal tot zijn recht komen. Het enige versiersel is de nieuwe greep: de lengte van de ranke aluminiumlijst past zich aan de breedte van de romp aan en accentueert de horizontale lijnvoering van de meubelen.

Spiegels in bijpassende maten maken het beeld van de wasplaats X-Large compleet. In hun vormgeving volgen ze de royale dimensies van de onderbouwkasten. Wie bij de wasplaats een hoge kast wenst heeft de keuze uit breedten die variëren van 30 tot en met 50 cm.

 

hendersmagazinebanner.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners