943
Badkamermeubelen

Flexibiliteit heeft een naam: Shape. Dit modulaire programma bestaat uit badkamermeubelen in vaste afmetingen, maar is ook compleet op maat te maken.

Voor nog meer flexibiliteit in de badkamer heeft Villeroy & Boch de serie uitgebreid met een open kast, een sideboard en een zij-wandkast. Ook is het interne opbergsysteem uitgebreid met accessoirebakken voor een praktische indeling van de lades.

Naast de huidige kleuren - de warme houttint Merano, het intense, donkere Macassar en het elegante Arabesque - is Shape in de twee nieuwe trendy kleuren Glossy White en Glossy Anthracite leverbaar. Shape combineert uitstekend met talloze producten uit het Villeroy & Boch assortiment.

Met de hoogwaardige afwerking, slimme opbergruimte en functionele details is Shape het ideale meubelprogramma voor mensen die behoefte hebben aan ultieme flexibiliteit bij het ontwerpen van hun badkamer.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners