1206
Pressalit Living Colours

Kleurenconcept voor badkamer en toiletruimte. Met enkele goed geplaatste kleuraccenten kan elke ruimte mooi worden, zo bewijst de Deense fabrikant van closetzittingen en accessoires Pressalit. Met het kleurenconcept Living Colours - ontwikkeld in samenwerking met Dansani, een Deense fabrikant van badkamermeubelen - kan elke badkamer of toiletruimte omgetoverd worden in een ruimte vol kleur en frisheid.

Sfeer naar wens
Kleuren brengen de zintuigen tot leven. Pressalit biedt binnen het kleurenconcept Living Colours closetzittingen, wandafvalemmers en closetrolhouders in diverse kleuren; van decent klassiek tot gedurfd trendy. Met accenten in zwart, wit, topaas (beige), mandarijn (oranje), flame (warm rood), lime (fris groen) en bermuda (grijs/blauw) krijgt de badkamer een sfeer naar wens.

Snel een actuele metamorfose Met het Living Colours assortiment van Pressalit is een bestaande, wat gedateerde, badkamer of toiletruimte in een handomdraai om te toveren tot een eigentijdse ruimte met een nieuwe sfeer. Met de sterke kleuren en eigentijdse vormgeving van de closetzittingen, wandafvalemmers en closetrolhouder krijgt de hele ruimte een metamorfose.

Sfeer met comfort De producten dragen niet alleen bij aan sfeer, maar ook aan comfort. De zittingen bieden dankzij een uitgekiende vormgeving optimaal zitcomfort. Het materiaal van de producten is duurzaam, krasvast en gemakkelijk te onderhouden. De luxere modellen zijn bovendien eenvoudig te verwijderen voor extra schoonmaakgemak en voorzien van een soft close dempingtechniek, waardoor ze fluisterstil sluiten. Daarmee is het storend dichtvallen van de closetzitting verleden tijd. De soft close techniek is ook beschikbaar op de wandafvalemmer.

De closetzittingen, wandafvalemmers en closetrolhouders uit het Living Colours concept zijn verkrijgbaar bij de sanitairspeciaalzaak. Consumentenadviesprijzen (incl. btw): closetzitting zonder soft close 119,54 euro, closetzitting met soft close 195,76 euro, wandafvalemmer 177,61 euro, closetrolhouder 89,67 euro.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners