1801
Landhuis badkamer Keramag Cassini
Gepubliceerd: 01-08-2012 Laatste update: 07-04-2022

Het inrichtingen van de badkamer in een warme woonsfeer is één van de belangrijkste badkamertrends. En daarmee grijpen we eigenlijk terug op de traditionele landhuisstijl, waarin warme kleuren, ronde vormen en natuurlijke materialen van oudsher centraal staan. Keramag vertaalt deze traditionele stijl in actueel design. Voor een badkamer waarin de authentieke landhuissfeer gecombineerd is met hedendaags comfort.

Cassini - als een mediterrane finca

De badkamerserie Cassini is een aantrekkelijke, zeer complete serie met een mediterrane landhuisstijl die doet denken aan de zuidelijk fincas. De organische vormgeving van de keramische elementen en de warme, houten meubelen creëren een sfeer van zon, zee en ontspanning. Een ideale sfeer voor een badkamer waarin genieten centraal staat.

De serie biedt een keuze uit verschillende wastafels, waaronder de opzetwastafels. Bijzonder is de opzetwastafel met een sierrand in reliëf. Dit geeft de wastafel een sfeer van een decoratieve, antieke keramische of terracotta schaal. Een breed wastafelmeubel met een authentieke, warme sfeer biedt veel comfort. De wastafel, met extra diep wasbekken, is in het midden van het meubel geplaatst waardoor aan beide zijden veel aflegruimte overblijft. Voor een warme sfeer zorgen de gebeitst houten meubels en de bijpassende banken. Bijzonder is de salonkast met vier laden en een open schap met twee vaste aflegplateaus voor het etaleren van objecten en benodigdheden die gezien mogen worden. Bijzonder praktisch is ook de zijkast, naar wens voorzien van vier laden of met een deur en twee aflegplateaus. Lichtspiegels en grote, smalle passpiegels maken de sfeer compleet. De wastafelonderkasten, kolom- en zijkasten zijn voorzien van met de hand gesorteerd Essen houtfineer. De spiegels, banken en poten van de meubels zijn gemaakt van massief Essen. Het hout behoudt haar natuurlijke, warme uitstraling door een afwerking met beits en lak.

Cotta - harmonie en ontspanning De badkamerserie Cotta is eveneens geïnspireerd op de mediterrane sfeer. Cotta speelt in op de behoefte aan rust, ontspanning en inspiratie in de comfortabele omgeving van de eigen badkamer. Dit is bereikt door een harmonisch samenspel van zachte belijningen. Tegelijkertijd is terdege rekening gehouden met optimale functionaliteit. Het complete beeld van keramiek en meubels is doordrongen van een mediterrane flair. Een lichtspiegel maakt het beeld compleet. Het design van de keramische elementen uit de serie heeft een onmiskenbaar eigen karakter, door de zachte, organische vorm van de ellips.

De bijpassende Cotta badmeubels in licht Ahorndecor geven de badkamer een lichte, jonge uitstraling. Ook hier zien we naast kasten, banken, lichtspiegels en een handige boxette.

Voor een inrichting van een badkamer is woonsfeer, biedt de landhuisstijl vele mogelijkheden. Met de moderne vertalingen van de traditionele stijl gaan authentieke sfeer en modern comfort hand in hand. www.keramag.com

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide