1961
Dutchdeluxes
Gepubliceerd: 22-02-2013

Het Eindhovense label Dutchdeluxes presenteert zichzelf middels lancering van een badmeubellijn. Een segment wat naar hun zeggen nog steeds ietwat onderbelicht blijft. Onder de naam “le chique bathfurniture” brengen ze een viertal modellen uit. Alle in combinatie met Himacs waskommen van het tevens Nederlandse NotOnlyWhite. Marike Andeweg van NOW, inmiddels winnaar van alweer haar 4e iF product award is meer dan enthousiast over de samenwerking met Dutchdeluxes.

De items worden ontworpen en geproduceerd vanuit de Eindhovense designstad. Passie en fun zijn de drijfveren waarmee de lang gekoesterde wens extraordinay dutch products op de markt te brengen realiteit wordt. De ontwerpers achter deze meubellijn zijn fan van NOW producten alsook van het combineren van klassieke elementen met strakke vormen. Ook wordt er naast het uitbrengen van de basic tinten “kleur bekend”. Deze bad & toiletmeubelen zijn namelijk ook in primaire kleuren verkrijgbaar, zoals knalrood en grasgroen! Naast “le chique bathfurniture” zal dit nieuwe label medio 2013 meer extraordinary woonitems op de markt brengen.

DUO NEO CLASSIC wood design B-covered

Een duo wastafelmeubel met klassieke knipoog. Vervaardigd van massieve eik, gelakt in rood met 4 lagen blanke hoogglans lak. Ook verkrijgbaar in gelakt wit, zwart, greige èn in extraordinary kleuren geel, groen, blauw alle afgewerkt met 4 lagen blanke hoogglans lak. Maar ook in zwart gebeitst, afgewerkt met ultra mat blanke lak. Altijd voorzien van himacs waskommen van het nederlandse NOW. Advies verkoopprijs vanaf € 2.919,- incl 21% BTW

FOUNTAIN NEO CLASSIC wood design B-covered

Een fraai vrijstaand toiletmeubel met klassieke knipoog. Vervaardigd van massieve eik, gebeitst in zwart met ultra mat blanke lak afgewerkt. Ook verkrijgbaar in gelakt wit, zwart, greige, èn in extraordinary kleuren rood, geel, groen, blauw alle afgewerkt met 4 lagen blanke hoogglans lak. Altijd voorzien van himacs waskom van het nederlandse NOW.

Advies verkoopprijs vanaf € 1.859,- incl 21% BTW

DUO RETRO steel-wood design B-covered Een duo wastafelmeubel met een ietwat retro uitstraling. Vervaardigd van staal in combinatie met watervast multiplex afgewerkt met europees eikenfineer. Gebeitst in zwart met ultra mat blanke lak afgewerkt. Ook verkrijgbaar in gelakt wit, zwart, greige, èn in extraordinary kleuren rood, geel, groen, blauw alle afgewerkt met 4 lagen blanke hoogglans lak.

Altijd voorzien van himacs waskommen van het nederlandse NOW. Advies verkoopprijs vanaf € 3.239,- incl 21% BTW

FREAK CLASSIC design B-covered

Een wastafelmeubel met eigenzinnige uitstraling. Blad vervaardigd van massieve natuureik, naturel afgewerkt met ultra mat blanke lak. De combinatie met de zwart gelakte massief houten poten en doorstekende ladenkast, waarop ook spiegel verwerkt, geeft een ietwat freake uitstraling. Ook verkrijgbaar in de combinaties naturel eik | gelakt wit of greige èn in extraordinary kleuren rood, geel, groen, blauw alle afgewerkt met 4 lagen blanke hoogglans lak.

Altijd voorzien van himacs waskommen van het nederlandse NOW. Advies verkoopprijs vanaf € 3.565,- incl 21% BTW

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide