5400
Badkamermeubelen X-Large
Gepubliceerd: 03-05-2013 Laatste update: 13-09-2017

Vandaag de dag willen veel mensen door een persoonlijke inrichting van hun huis een plek creëren waar men kan bijkomen van de hectiek van alledag en de vele indrukken die men hierbij opdoet. In deze ruimtes draait het vooral om visuele helderheid en rust. Om dit te realiseren is royale opbergruimte die allerlei dingen optisch kan laten verdwijnen, wenselijk. In de badkamer vormt de meubelserie X-Large van Duravit dankzij het architectonisch en gereduceerd design een rustpunt. Met fijne belijning en elegante contouren heeft Sieger Design de variantrijke badmeubelserie van Duravit opnieuw geïnterpreteerd. Modern en oneindig veelzijdig harmonieert X-Large nu meer dan ooit met een architectonisch-technisch aandoende geest van deze tijd.

Belangrijke designkenmerken zijn de luchtigheid en de fijne contouren aan de voorzijde van de consoles. In totaal hebben ze een dikte van 24 mm. Zichtbaar is slechts alleen een bijzonder vlakke, maximaal gereduceerde rand van 12 mm. Door deze kleine maar fijne omranding behoudt de console een optische schaduwvoeg en werkt bijna zwevend. Met een variabele breedte van 80 to 200 cm brengen de consoles zowel de royale ruimtes goed tot hun recht, maar kunnen net zo goed als nisoplossing voor hotels of kleine ruimtes worden ingepast.

Passend hierbij zijn er twee consoles verkrijgbaar in de dieptematen 55 en 48 cm. Speciaal voor kleine ruimtes is dit een significant verschil, dat ook perfect combineert met een compacte wastafel.

Nog meer keuze bieden de meubels van X-Large. De wastafelmeubels zijn er in de breedten van 40 tot 120 cm. Naar keuze met deur, een uittrekbare kast of twee laden. Hoge kasten beginnen vanaf een breedte van 30 cm. Plaats voor andere benodigdheden of een extra zitplekje wordt gecreëerd met de rolcontainer die met een zitkussen is uitgerust.

Als oppervlak kan men kiezen uit lak, decor en echthout in acht varianten. Nieuw in het programma en bijzonder natuurlijk is de echthout fineer eiken geborsteld, alsook het decoroppervlak noten natuur. Duravit heeft de serie decor uitgebreid met matwit.

Alle oppervlakken zien we ook terug bij de spiegels die met een filigraan lichtdak zijn uitgerust. Een innovatieve technologie zorgt hier voor indirect, homogeen LED licht voor optimale, niet verblindende belichting van het gezicht bij een aangename lichtkleur.

Passend bij de spiegelkasten heeft Duravit optioneel een soundsysteem ontwikkeld. Dit biedt een uitstekende geluidbelevenis en is speciaal op de badkamersituatie afgestemd. Muziek streaming en -besturing functioneren gemakkelijk via alle bluetooth geschikte apparaten. Dankzij de duidelijke bediening is dit soundsysteem ook geschikt voor projecten.

In totaal bevat de serie 112 modellen met acht verschillende oppervlakken en is zo met alle actuele Duravit series te combineren.

Samen met Sieger Design heeft Duravit de badmeubelserie X-Large opnieuw geïnterpreteerd. Deze serie is al sinds 2000 vast onderdeel van het productportfolio van Duravit.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide