1306
Badkamermeubelen

Met de toenemende betekenis van de badkamer als leef- en woonruimte zijn ook de eisen aan de badkamervormgeving gestegen. Afgestemde en specifiek toegesneden planningen evenals natuurlijke materialen genieten de voorkeur. Deze tendens heeft Bette met de ontwikkeling van BETTEROOM in aanmerking genomen. Een harmonische ambiance waarin men volgens de individuele behoeften volop kan genieten - daar staat BETTEROOM voor, dat gemeenschappelijk werd ontworpen met de Berlijnse ontwerper Jochen Schmiddem. Innovatieve en flexibele oplossingen voor de wasplaats-vormgeving met veel planningsvrijheid bieden vele mogelijkheden voor een comfortabele interieurvormgeving.

BETTEROOM omvat modulaire elementen voor de individuele wasplaatsvormgeving, die ideaal afgestemd zijn op de nieuwe design-series BETTEBOWL en BETTEAQUA. De afzonderlijke modules - dragerplaat, opbergvak, schuiflade, hoge kast en spiegel - kunnen willekeurig worden gerangschikt. Met haar rechtlijnige vormentaal en de mogelijkheid om diverse elementen individueel te combineren plaatst BETTEROOM nieuwe accenten voor comfortabele badkamers van topklasse.

Het centrale element van BETTEROOM is de dragerplaat voor de wastafel, die individueel op maat wordt gemaakt tot een breedte van 2600 mm en in vijf echthouten oppervlakken leverbaar is: Eiken bruin, eiken kastanje, eiken gekalkt, olijf en macassar. Voor de optimale aanpassing van de wasplaats aan de betreffende behoeften kunnen grootte, aantal, positie en type wasbak naar believen worden vastgelegd.

De meubelmodules - opbergconsole in 800 mm breed en 400 mm hoog, schuifladeconsole in 800 mm breed en 200 mm hoog en hoge kast in 400 mm breed en 1750 mm hoog - kunnen onafhankelijk van de dragerplaat willekeurig worden gecombineerd en geplaatst. ze bieden niet alleen veel opbergruimte, maar dienen tegelijkertijd als praktische zone om zaken te deponeren. Corpus en front van de meubels zijn op verstekt gezaagd en zorgen voor een hoogwaardige en gereduceerde en randloze uitstraling. Het witte hoogglanzend gelakte oppervlak onderstreept het voortreffelijke karakter van het meubelprogramma. Comfortabel in de bediening zijn de opbergelementen en schuifladen met automatisch mechanisme. de deuren van de hoge kast sluiten met de aanslagdemping alstijd zacht en geruisarm. Voor de optimale benutting van de ruimte in de hoge kast kunnen schuifladen, glazen planchets en wasmand geheel volgens de persoonlijke behoefte worden uitgekozen.

Spiegelelementen in de standaardafmeting van 800 mm breed gecombineerd met verticale spiegellampen ronden het modulaire inrichtingsysteem af voor de individuele interieurvormgeving. Op verzoek van de klant kan het standaardelement met spiegels aan de zijkant individueel worden verlengd. Zo kunnen er met BETTEROOM wasplaatsen in alle maten en volgens de meest uiteenlopende ruimtelijke omstandigheden en voorstellingen worden uitgerust en ingericht - in een konsekwent design, perfecte functionaliteit en hoogwaardige kwaliteit. De diversiteit aan varianten biedt talrijke, specifiek op maat gemaakte oplossingen voor het gastentoilet en de privé-badkamer evenals voor badkamers in hotels of hoogwaardig ingerichte objecten.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners