1502
Badkameraccessoires

Rommel in de badkamer? Met de EMCO serie ASIS zijn alle badaccessoires en badkamerproducten stijlvol verborgen in één of meerdere multifunctionele wandmodulen. Nieuw zijn de rechtlijnig vormgegeven wastafel-, cosmetica- en toiletmodulen, die van het duurzame en slijtvaste materiaal aluminium zijn vervaardigd. Een corrosievrij, breukvast en goed reinigbaar materiaal, dat een moderne en toch ook tijdloze sfeer uitdraagt en creatief met alle kleuren en materialen is te combineren.

Het mooie wastafelmodule is voorzien van vakken voor 400 stuks standaard verkrijgbare papieren handdoekjes. Deze is tevens uitgerust met een zeepdispenser voor 200 ml vloeibare zeep, alsmede een ruime prullenbak. Het module is 314 mm breed, 1.099 mm hoog en 156 mm diep. Als alternatief biedt EMCO een compacte cosmeticamodule voor bij de wastafel aan. Deze is 314 mm breed, 324 mm hoog en 156 mm diep. Dit module heeft een vak voor papieren handdoekjes en een vak voor tissuedoekjes. Beide wastafelmodulen beschikken over afsluitbare deuren en zijn daardoor veilig voor grijpgrage kinderhandjes en daardoor ook geschikt voor toepassing in openbare gebouwen.

De slanke toiletmodule bestaat uit een papierhouder, een vak voor een reserverol en een compleet borstelgarnituur. De accessoires bevinden zich achter afzonderlijke, door een zachte vingerdruk te openen deuren. Het afnemen van het toiletpapier vindt plaats via een gleufopening, terwijl de borstelset tot aan het gebruik volledig verborgen blijft. Dit zorgt voor een esthetisch aansprekende sfeer en meer hygiëne.

De afmetingen van de toiletmodule zijn 168 x 789 x 156 mm.

Alle modules zijn leverbaar voor wandinbouw en wandopbouw. De inbouwmodules vormen op die manier een vrijwel met de wand gelijkliggende, harmonische en ruimtebesparende eenheid met de omgeving.

Kijk op www.emco.de/benelux voor de exclusieve mogelijkheden en dealeradressen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners