3853
Badkamertrends

Populaire woontrends uit de huiskamer en keuken gaan de komende jaren steeds meer hun weg vinden naar de badkamer. Op het gebied van design èn van materiaalgebruik. Van je huis kun je daardoor nog meer één geheel maken. Tiger speelt op deze trend in met 4 nieuwe productlijnen: Miller, Jazz, Canto en Dice.

Miller: badkamer minimalisme
De Miller serie, uitgevoerd in hoogglans wit met licht eiken, vertaalt de stijlvolle eenvoud van bekende woonklassiekers naar de badkamer. De blinde grepen op alle deuren zorgen voor een strakke belijning en rust. Losse spots vonden de designers daarbij niet passen. Daarom is in de bijpassende spiegel led-verlichting slim geïntegreerd.

Canto: sfeervol landelijk
Canto bewijst dat landelijk niet truttig hoeft te zijn, door designdetails die we kennen uit de landelijke keuken, eigentijds door te vertalen naar badkamermeubelen. Fraai zijn de strakke spiegel met sierlijst en de brede wastafel in granietlook. Handig is de praktische indeling van de wastafel onderkast. Door een slimme vakverdeling en het gebruik van ruimtebesparende sifons wordt elke centimeter optimaal benut.

Jazz: nostalgisch retro
Designdetails als de ronde deurgrepen, de combinatie van open en dichte vakken en de combinatie van kastfronten in diverse kleuren kennen we uit de retro woonkamer. Dankzij de Jazz serie kun je deze details ook in de badkamer laten terugkomen. Mooi als je badkamer deel uitmaakt van je slaapkamer. Vernuftig designdetail van de Jazz lijn is de spiegel met de verdiepte lijst. Een handige plek voor toiletartikelen die je graag voor het grijpen hebt.

Dice: nature look
Natuurlijke materialen zijn de komende jaren niet weg te denken uit het interieur. Daarom maakte Tiger van deze trend een praktische vertaling voor in de badkamer. De Dice serie heeft een wastafel die eruit ziet als echt natuursteen, maar aanzienlijk betaalbaarder en gebruiksvriendelijker is. De kastfronten van Dice zijn verkrijgbaar in wit, lavagrijs en in een antieke houtlook. Speciaal voor iedereen die graag de houtlook in de badkamer wil.

Tiger: mooi, praktisch en betaalbaar
Alle vier de nieuwe Tiger badkamerlijnen zijn uitgerust met een softclose lade- en deuren systeem, ruimtebesparende sifons en een overloop in de wasbak. Net zoals andere Tiger producten zijn ze met oog voor detail ontworpen. Tiger zoekt daarbij steeds naar de ideale balans tussen vorm en functie. Een product moet immers niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch, duurzaam, betaalbaar en gemakkelijk te monteren. Tiger badkamers zijn te koop bij diverse Nederlandse bouwmarkten.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners