1576
Badkamer op maat met DektonR
Gepubliceerd: 10-06-2014 Laatste update: 22-04-2017

De badkamer wordt naast de keuken en de woonkamer steeds belangrijker om jezelf terug te trekken en te relaxen. Deze ruimte behoeft naast een praktische indeling de mogelijkheid om er een persoonlijke stijl aan te kunnen geven. Het ultracompacte materiaal van Dekton by Cosentino is in verschillende kleuren en afwerkingen te combineren om een op maat ingerichte badkamer te realiseren: vloeren, (douche)wanden en wastafelbladen kunnen allemaal uit Dekton verwaardigd worden.

De unieke technische eigenschappen van Dekton by Cosentino zijn ideaal voor de badkamer: make-up vlekken, nagellak, tandpasta enzovoorts zijn makkelijk te verwijderen. Daarnaast is het materiaal krasbestendig en zullen scherpe objecten zoals een nagelknipper of pincet het oppervlak niet beschadigen. Ook is een hete stijltang door de hittebestendigheid van Dekton geen probleem.

De DektonR collectie bevat kleuren met een afwerking in natuursteen, leisteen, cement, houtstructuur en cortenstaal. Dankzij het grote formaat van DektonR (320 x 144cm) zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. Dekton is verkrijgbaar in 3 diktes: 0,8 cm, 1,2 cm en 2 cm.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide