1207
Badkamerkraan
Gepubliceerd: 20-12-2012 Laatste update: 06-06-2023

Ook aan het basissegment mogen design eisen gesteld worden. Met de compleet vernieuwde serie KLUDI OBJEKTA geeft de gerenom-meerde Duitse sanitairfabrikant Kludi invulling aan deze trend. De verchroomde messing behuizing van deze vernieuwde Kludi serie wordt gecompleteerd met een massieve hendel, die als een duidelijk designelement een organische vorm laat zien.

De body van de kraan is niet helemaal rond maar heeft een verfijnde contour. Dit benadrukt elegant de belijning van de kraan, een ontwerp van het designbureau Neufeld & Stein. Daarbij werd gelet op onderhoudsarme oppervlakken, hetgeen in privébadkamers, maar zeker ook in de projectenmarkt en in publieke ruimten een belangrijk issue is.

Het nieuwe KLUDI OBJEKTA programma is een complete ééngreeps mengkranenserie en omvat producten voor de wastafel, het bidet, het bad en de douche. Ook inbouw is mogelijk, waarbij de comfortabele KLUDI FLEXX.BOXX gebruikt kan worden. Bijpassende opbouw- en inbouwthermostaten zijn als vanzelfsprekend eveneens verkrijgbaar.

Nieuw ten opzichte van de vorige edities van de KLUDI OBJEKTA serie is de XL variant. Hier volgt Kludi de vraag uit de markt naar producten met een hogere uitstroomopening. Dit komt het gebruiksgemak ten goede maar kan ook voor meer gespetter zorgen.

Kludi zou Kludi niet zijn als hier niet een oplossing voor is gevonden. De straalhoek van de waterbesparende Kludi S-pointer perlator is namelijk met een vingerbeweging te verstellen zodat het water daar neer komt waar het neerkomen moet. Alle kranen beschikken over cartouchetechniek met instelbare heetwaterbegrenzing.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide