1096
Badkamerkraan

Ook aan het basissegment mogen design eisen gesteld worden. Met de compleet vernieuwde serie KLUDI OBJEKTA geeft de gerenom-meerde Duitse sanitairfabrikant Kludi invulling aan deze trend. De verchroomde messing behuizing van deze vernieuwde Kludi serie wordt gecompleteerd met een massieve hendel, die als een duidelijk designelement een organische vorm laat zien.

De body van de kraan is niet helemaal rond maar heeft een verfijnde contour. Dit benadrukt elegant de belijning van de kraan, een ontwerp van het designbureau Neufeld & Stein. Daarbij werd gelet op onderhoudsarme oppervlakken, hetgeen in privébadkamers, maar zeker ook in de projectenmarkt en in publieke ruimten een belangrijk issue is.

Het nieuwe KLUDI OBJEKTA programma is een complete ééngreeps mengkranenserie en omvat producten voor de wastafel, het bidet, het bad en de douche. Ook inbouw is mogelijk, waarbij de comfortabele KLUDI FLEXX.BOXX gebruikt kan worden. Bijpassende opbouw- en inbouwthermostaten zijn als vanzelfsprekend eveneens verkrijgbaar.

Nieuw ten opzichte van de vorige edities van de KLUDI OBJEKTA serie is de XL variant. Hier volgt Kludi de vraag uit de markt naar producten met een hogere uitstroomopening. Dit komt het gebruiksgemak ten goede maar kan ook voor meer gespetter zorgen.

Kludi zou Kludi niet zijn als hier niet een oplossing voor is gevonden. De straalhoek van de waterbesparende Kludi S-pointer perlator is namelijk met een vingerbeweging te verstellen zodat het water daar neer komt waar het neerkomen moet. Alle kranen beschikken over cartouchetechniek met instelbare heetwaterbegrenzing.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners