4497
Vipp badkameraccessoires
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 22-04-2017

De Vipp pedaalemmers zijn wereldwijd geliefd bij designliefhebbers. De pedaalemmers met een retrosfeer, passen in elke badkamerstijl en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en maten. Een stijlvolle aanvulling in de badkamer is het Vipp toiletborstelgarnituur, in dezelfde uitvoering en kleuren als de pedaalemmer. Het design van Vipp werd al in 1939 door de creatieve vader van het familiebedrijf bedacht. De afgelopen jaren is het design ongekend populair en ontwikkelde het bedrijf zich tot een echt designhuis.

Vipp zeepdispenser
Sinds kort heeft de Vipp familie er een klein broertje bij. De Vipp zeepdispenser zag het levenslicht. Deze Vipp9 past perfect bij de overige Vipp producten en is net zo solide en onverwoestbaar.

De Vipp9 zeepdispenser is 13 cm hoog en 8 cm breed en is verkrijgbaar in helder wit, roomwit, rvs en in grafiet/aluminium. Daarmee kunt u handenwassen in retrostijl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide