3903
Vipp badkameraccessoires

De Vipp pedaalemmers zijn wereldwijd geliefd bij designliefhebbers. De pedaalemmers met een retrosfeer, passen in elke badkamerstijl en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en maten. Een stijlvolle aanvulling in de badkamer is het Vipp toiletborstelgarnituur, in dezelfde uitvoering en kleuren als de pedaalemmer. Het design van Vipp werd al in 1939 door de creatieve vader van het familiebedrijf bedacht. De afgelopen jaren is het design ongekend populair en ontwikkelde het bedrijf zich tot een echt designhuis.

Vipp zeepdispenser
Sinds kort heeft de Vipp familie er een klein broertje bij. De Vipp zeepdispenser zag het levenslicht. Deze Vipp9 past perfect bij de overige Vipp producten en is net zo solide en onverwoestbaar.

De Vipp9 zeepdispenser is 13 cm hoog en 8 cm breed en is verkrijgbaar in helder wit, roomwit, rvs en in grafiet/aluminium. Daarmee kunt u handenwassen in retrostijl.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners