Met de natuur als inspiratiebron introduceert Tiger een nieuwe accessoirelijn voor badkamer en toilet onder de naam Roxx. Verchroomde profielen in combinatie met het natuursteen graniet zorgen voor een spannend contrast bij deze vernieuwende accessoirelijn. Het subtiele en tegelijkertijd stoere karakter laat zich toepassen in vele stijlen badkamers.

Het zijn de kleine dingen die het doen. Dat geldt zeker ook voor badkameraccessoires. Dat sanitairspecialisten hierbij samenwerken met bijvoorbeeld ontwerpers van prestigieuze automerken mag als typerend worden beschouwd.

Mooi anders
Een ander haakje voor uw badjas, een nieuwe toiletrolhouder, een stilistisch vormgegeven handdoekenrek of een uiterst fraaie en handige opmaakspiegel kunnen uw badkamer een geheel andere uitstraling geven. Maar er zijn ook steeds meer luxe artikelen. Denk bijvoorbeeld aan een houder voor vochtige tissues en een luxe metalen zeepdispenser. Zeker wanneer u de accessoires qua stijl op elkaar - en zelfs met de kranen - afstemt. En wat dat betreft kunt u te kust en te keur gaan. Er zijn zelfs handoekenradiatoren en verlichting die geheel in lijn met kranenseries zijn. Of u kiest voor bijvoorbeeld een chromen, een geborstelde of een kunststof finish van uw accessoires maakt gelijk al een wereld van verschil. Of wat dacht u van high tech design met een uiterst strakke vierkante vormgeving? Passend in een minimalistische badkamer of juist als tegenwicht van een meer klassiek badkamerinterieur.

Praktisch en handig
Badkameraccessoires zijn niet alleen mooi maar ook praktisch. De materialen zijn van een kwalitatief hoog niveau waardoor ze onderhoudsvriendelijker zijn en langer mooi blijven. En ook de toepassingen worden innovatiever. Zo zijn er tegenwoordig handige douchekorven die u simpelweg met twee ophanghaken over de douchewand heen hangt. Makkelijk bij het schoonmaken en u hoeft geen gaten in uw mooie tegels te boren. Overigens hoeft dat gatenboren steeds minder. Tal van producten kunt u tegenwoordig muurvast zonder boren aan de wand bevestigen. En mocht u toch voor de zekerheid van schroeven kiezen, dan kan dat natuurlijk ook. Al met al bieden accessoires u de mogelijkheid om eenvoudig en tegen beperkte kosten de sfeer en de uitstraling van uw badkamer aan te passen aan de allernieuwst trends. Of uw veranderde smaak.

Bron: Vereniging Confortabel Wonen

Genieten van een ontspannen bad of een verkwikkende douche onder het genot van uw favoriete muziek. Met +Sound, het nieuwe premium geluidssysteem voor de badkamer, tovert u uw badkamer om in een akoestisch paradijs.

Geesa heeft een nieuwe collectie badkameraccessoires ontwikkeld in samenwerking met topontwerper Marcel Wanders. Deze samenwerking heeft geleid tot een collectie badkameraccessoires met een internationale allure waarvan de fraai ontworpen details de hele badkamer naar een hoger niveau tillen. De lijn wordt op de markt gebracht onder de naam Haiku.

Een aantal al bestaande collecties badkameraccessoires van Geesa zijn nog verder uitgebreid met nieuwe producten. Zo ontstaat een nog bredere keuzemogelijkheid in de series Nemox, Nexx en Modern Art; van bekerhouders tot gasthanddoekhouders en van planchets tot douchedeurgrepen. Geesa presenteerde deze noviteiten tijdens de ISH in Frankfurt. Met de slogan Dutch Detail richt Geesa zich nog meer op de details in de badkamer en dat is precies wat deze noviteiten belichamen, de fraai ontworpen accessoires liften de hele badkamer tot in de puntjes naar een hoger niveau.

De Vipp pedaalemmers zijn wereldwijd geliefd bij designliefhebbers. De pedaalemmers met een retrosfeer, passen in elke badkamerstijl en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en maten. Een stijlvolle aanvulling in de badkamer is het Vipp toiletborstelgarnituur, in dezelfde uitvoering en kleuren als de pedaalemmer. Het design van Vipp werd al in 1939 door de creatieve vader van het familiebedrijf bedacht. De afgelopen jaren is het design ongekend populair en ontwikkelde het bedrijf zich tot een echt designhuis.

Vipp zeepdispenser
Sinds kort heeft de Vipp familie er een klein broertje bij. De Vipp zeepdispenser zag het levenslicht. Deze Vipp9 past perfect bij de overige Vipp producten en is net zo solide en onverwoestbaar.

De Vipp9 zeepdispenser is 13 cm hoog en 8 cm breed en is verkrijgbaar in helder wit, roomwit, rvs en in grafiet/aluminium. Daarmee kunt u handenwassen in retrostijl.

Geesa introduceerde onlangs op de ISH in Frankurt, de grootste internationale sanitairbeurs, een nieuwe collectie badkameraccessoires die ontwikkeld is in samenwerking met topontwerper Marcel Wanders. De samenwerking tussen Geesa en Marcel Wanders heeft geleid tot een collectie badkameraccessoires met een internationale allure waarvan de fraai ontworpen details de hele badkamer naar een hoger niveau tillen. De lijn wordt op de markt gebracht onder de naam Haiku.

De Maori collectie van de Italiaanse badkamerfabrikant Cerasa kenmerkt zich door de materialen bamboe en ebben.

Zoals bij alle Cerasa collecties zorgt ook Maori voor een prachtige sfeer in uw badkamer en ook deze collectie is zowel in mat als hoogglans verkrijgbaar.

De keus van de juiste badaccessoires is nog nooit zo eenvoudig geweest met de nieuwe serie badkameraccessoires emcovara. Want deze unieke serie bestaat uit een basisassortiment van 16 prachtige badaccessoires, die gecombineerd kunnen worden met 8 verschillend vormgegeven designelementen. Van eigentijds klassiek tot puristisch, van modern tot sierlijk, voor iedere stijl wat wils. De vormgeving is bovendien perfect afgestemd op de designwerelden van alle toonaangevende fabrikanten van kranen en keramisch sanitair. Zo ontstaat altijd een harmonisch totaalbeeld in uw badkamer, toilet of wellnessruimte.

De kern van het design van de serie emcovara is een krachtige, vlakke rechthoekige band, die consequent door het hele assortiment heen loopt. Deze geconcentreerde heldere lijnvoering krijgt momenteel een uitgesproken positieve reactie op de markt, omdat deze vormgeving een expressief alternatief vormt voor de talloze modellen met ronde vormen.

Het assortiment badkameraccessoires bevat in totaal 16 verschillende artikelen, die zijn vervaardigd van verchroomd messing. De glazen elementen bestaan al naar gelang hun functie uit mat of helder kristalglas.

Het assortiment omvat toiletborstelgarnituur, glashouder, vloeibare-zeepdispenser, zeephouder en benodigdhedenbox. Verder completeren een toiletpapierhouder, handdoekring, haak en badgreep alsmede reservepapier-, handdoek- en baddoekhouders in verschillende uitvoeringen deze veelzijdige serie.