Liever niet boren in uw tegels of glazen wand? Vanaf dit najaar zijn onze Nemox collecties te bevestigen met een speciale lijmcartridge (tigerfix). Deze gepatenteerde manier van monteren garandeert een zeer krachtige lijmverbinding én de mogelijkheid tot verwijderen zonder beschadiging!

Lekker gedoucht, klaar om make-up en haar te doen, is de spiegel beslagen! De perfecte oplossing is deze ruitenwisser die je met een zuignap op de spiegel bevestigt. Geen gedoe met handdoeken meer, je trekt de wasem simpel weg met de ruitenwisser!

Wanneer je haast hebt dan is het na het douchen vervelend als de spiegel beslagen is. Met deze ruitenwisser heeft niemand daar meer last van! De ruitenwisser is een zeer komisch item voor in de badkamer! Gebruik deze ingenieuze wisser om de beslagen spiegels weer schoon te vegen. Een uniek wooncadeau!

Accessoires vormen een belangrijke bijdrage aan de totale badkamerinrichting. Door het gedurfde samenspel van functionaliteit en esthetica geeft Karree van Duravit iedere badkamer een individuele look. Vierkant of rechthoekig: het programma biedt met 15 onderdelen praktische oplossingen voor het leven in de badkamer.

Wynk accessoire collectie verleent tijdloze elegantie

De nieuwe collectie Wynk is een brede collectie voor het middensegment

Geesa’s nieuwe badkameraccessoire collectie Wynk is een spannende serie met geraffineerde, haast organische vormen. Strakke lijnen worden afgewisseld met subtiele curves die de serie een tijdloze elegantie verlenen. Geesa, al ruim 125 jaar actief in badkameraccessoires en marktleider in Nederland in het professionele segment, heeft haar kunde en kwaliteit ingezet bij het ontwerp van deze nieuwe collectie; een hoog niveau design en kwaliteit op een bescheiden prijsniveau. Wynk is een breed opgezette collectie voor het middensegment die naadloos past in een veelvoud van badkamerinterieurs.

De Wynk collectie badkameraccessoires is zo ontworpen dat het past in onze huidige tijdsgeest. Weinig opsmuk maar toch verrassend door de natuurlijke vormgeving. Door het tijdloze ontwerp past het in iedere badkamer, van project, hotel, woningbouw tot luxe badkamer. Deze brede serie voor het middensegment bevat veel producten, zoals een planchet, toiletborstelhouder, zeepschaal, handdoekring, handdoekrekken, toiletrolhouder met of zonder klep en enkel of dubbel, diverse haken en een zeepdispenser.

Flexibel

De Wynk collectie is te customizen voor iedere ruimte. De accessoires zijn zowel rechts als links in de badkamer of het toilet toe te passen. De tijdloze en natuurlijke vormgeving zorgt ervoor dat deze chromen serie goed te combineren is met keramiek en sierlijk gevormde kranen. Vanwege de vormgeving en het materiaal zijn Wynk accessoires makkelijk te bevestigen en tevens makkelijk schoon te houden. Zo blijft deze natuurlijke en elegante serie fris, helder en puur. Een tijdloze verrijking voor tal van badkamerinterieurs.

Voor de badkamer en het toilet biedt Tiger tal van designproducten van een hoogwaardige kwaliteit voor een opmerkelijk vriendelijke prijs. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe productlijn Lucca. Hoogwaardig verchroomde badkameraccessoires die gemakkelijk combineren met elk badkamerinterieur. Zo maakt Tiger het mogelijk om voor een klein budget de complete badkamer te restylen.

Elke badkamer verandert in een spa met de nieuwe DAYS. collection van Riverdale. Een aanwinst voor iedereendie ervan houdt zichzelf onder te dompelen in luxe!

In één keer uw gehele badkamer aangekleed in de stijl die bij u past? Het is nu mogelijk met de complete badkamer stylingpakketten van Sealskin. Verkrijgbaar in 6 varianten is er altijd één dat past bij de kleur en sfeer die u in gedachten heeft.

Dornbracht presenteert Gentle accessoires. Net als de kranen passen ook de accessoires zich vanzelfsprekend en elegant aan, aan elke architectonische context en staan daarmee voor het bijzondere in het alledaagse. Bijzonder is de materiaalcombinatie van hoogwaardig kunststof en chroom, waarin een aantal geselecteerde accessoires zijn vormgegeven.

Met Vara breidt de fabrikant zijn spectrum van hoogwaardige productlijnen uit, die in eerste instantie zijn bedoeld voor de gebruikseisen in het hogere privebadkamersegment. De nieuwe serie bestaat uit een basisassortiment met klassieke badkameraccessoires en acht verschillend vormgegeven designelementen. Terwijl de badkameraccessoires met helder gedefinieerde vormen allemaal een uniform design hebben, bestrijken de designelementen met hun veelvoud aan variaties vrijwel alle actuele stijlrichtingen. Het doorslaggevende voordeel daarbij is de vrijheid om de basiscomponenten te combineren met een bepaalde designelementvariant en zo een serie badkameraccessoires te creëren op basis van individuele voorkeuren. Tegelijkertijd richten de verschillende stijlrichtingen zich volgens de fabrikant op de designwerelden van toonaangevende sanitairarmatuur- en keramieklijnen van bekende fabrikanten en maken ze daarmee voor de volledige badkamerinrichting het verwezenlijken van een uniform en harmonisch totaalbeeld mogelijk.

Als hulp bij de keuze van op elkaar afgestemde combinaties biedt het bedrijf uit Lingen de praktische Stylefinder aan, die voor elk designelementalternatief adviezen bevat voor bijpassende keramiek- en armatuurproducten. Met de veelvoud aan variaties van de acht stijlrichtingen kan de sfeer van de badkamer worden bepaald, van klassiek of puristisch tot modern of sierlijk. Kernelement van de klassieke badkameraccessoires van de serie is een krachtige, vlakke rechthoekband, die consequent door het hele assortiment heen loopt. Deze geconcentreerde, heldere lijnvoering krijgt momenteel een uitgesproken positieve reactie op de markt, omdat deze een fraai vormgegeven en expressief alternatief voor de talloze modellen met ronde buizen vormt.

Het assortiment badkameraccessoires bevat in totaal 16 verschillende artikelen, die zijn vervaardigd van verchroomd messing en gegalvaniseerd gegoten zink. Glazen elementen bestaan al naar gelang hun functie uit mat of helder kristalglas. Het assortiment omvat toiletborstelgarnituur, glashouder, vloeibare-zeepdispenser, zeephouder en benodigdhedenbox. Verder completeren een toiletpapierhouder, handdoekring, haak en badgreep alsmede reservepapier-, handdoek- en baddoekhouders in verschillende uitvoeringen deze veelzijdige serie.

De verbinding tussen badkameraccessoire en designelement vindt snel en eenvoudig plaats middels twee kruiskopschroeven. De wandelementen beschikken bovendien met de Quick Trick-techniek over een onzichtbaar en uiterst eenvoudig te monteren bevestigingssysteem. Dit systeem bestaat uit een plaatje met een ingeperste metalen pen, waar het samengestelde product op wordt geplaatst en daarna met een draadstift vast tegen de wand wordt getrokken. Zo kan zowel de gekozen designelementvariant als het betreffende badkameraccessoire met minimale inspanning worden verwisseld en kunnen er andere combinaties worden gevormd, waardoor de individuele speelruimte in de inrichting van de totale serie verder wordt vergroot.