De Vipp pedaalemmers zijn wereldwijd geliefd bij designliefhebbers. De pedaalemmers met een retrosfeer, passen in elke badkamerstijl en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en maten. Een stijlvolle aanvulling in de badkamer is het Vipp toiletborstelgarnituur, in dezelfde uitvoering en kleuren als de pedaalemmer. Het design van Vipp werd al in 1939 door de creatieve vader van het familiebedrijf bedacht. De afgelopen jaren is het design ongekend populair en ontwikkelde het bedrijf zich tot een echt designhuis.

Vipp zeepdispenser
Sinds kort heeft de Vipp familie er een klein broertje bij. De Vipp zeepdispenser zag het levenslicht. Deze Vipp9 past perfect bij de overige Vipp producten en is net zo solide en onverwoestbaar.

De Vipp9 zeepdispenser is 13 cm hoog en 8 cm breed en is verkrijgbaar in helder wit, roomwit, rvs en in grafiet/aluminium. Daarmee kunt u handenwassen in retrostijl.

Geesa introduceerde onlangs op de ISH in Frankurt, de grootste internationale sanitairbeurs, een nieuwe collectie badkameraccessoires die ontwikkeld is in samenwerking met topontwerper Marcel Wanders. De samenwerking tussen Geesa en Marcel Wanders heeft geleid tot een collectie badkameraccessoires met een internationale allure waarvan de fraai ontworpen details de hele badkamer naar een hoger niveau tillen. De lijn wordt op de markt gebracht onder de naam Haiku.

De Maori collectie van de Italiaanse badkamerfabrikant Cerasa kenmerkt zich door de materialen bamboe en ebben.

Zoals bij alle Cerasa collecties zorgt ook Maori voor een prachtige sfeer in uw badkamer en ook deze collectie is zowel in mat als hoogglans verkrijgbaar.

De keus van de juiste badaccessoires is nog nooit zo eenvoudig geweest met de nieuwe serie badkameraccessoires emcovara. Want deze unieke serie bestaat uit een basisassortiment van 16 prachtige badaccessoires, die gecombineerd kunnen worden met 8 verschillend vormgegeven designelementen. Van eigentijds klassiek tot puristisch, van modern tot sierlijk, voor iedere stijl wat wils. De vormgeving is bovendien perfect afgestemd op de designwerelden van alle toonaangevende fabrikanten van kranen en keramisch sanitair. Zo ontstaat altijd een harmonisch totaalbeeld in uw badkamer, toilet of wellnessruimte.

De kern van het design van de serie emcovara is een krachtige, vlakke rechthoekige band, die consequent door het hele assortiment heen loopt. Deze geconcentreerde heldere lijnvoering krijgt momenteel een uitgesproken positieve reactie op de markt, omdat deze vormgeving een expressief alternatief vormt voor de talloze modellen met ronde vormen.

Het assortiment badkameraccessoires bevat in totaal 16 verschillende artikelen, die zijn vervaardigd van verchroomd messing. De glazen elementen bestaan al naar gelang hun functie uit mat of helder kristalglas.

Het assortiment omvat toiletborstelgarnituur, glashouder, vloeibare-zeepdispenser, zeephouder en benodigdhedenbox. Verder completeren een toiletpapierhouder, handdoekring, haak en badgreep alsmede reservepapier-, handdoek- en baddoekhouders in verschillende uitvoeringen deze veelzijdige serie.

Met de nieuwe toiletaccessoires "Figueras" bewijst Tiger dat accessoires helemaal niet standaard hoeven te zijn. Multifunctionele producten die bovendien zeer praktisch zijn fleuren de toiletruimte op en maken deze bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk.

Emco Bad introduceerde met de serie "Asio" een nieuwe lijn accessoires voor hoogwaardige badkamers. Bij de nieuwe producten gaat het om een zeer hoogwaardige, zelfstandige serie wat betreft componenten- en materiaalkeuze. Alle badkameraccessoires hebben een heldere, strakke vorm en stralen de esthetiek van het moderne minimalisme uit. De traditionele, kwalitatief hoge ambachtstechnieken dienen de hoge comforteisen en overtuigen door de aantrekkelijke uitstraling en waardevolle beleving. De badkameraccessoires bieden door het puristische design en hun functionaliteit een optimale aanvulling op het innovatieve inbouwsysteem "Asis" van de fabrikant. Zo harmoniëren de lange, strakke lijnen van de wandelementen van de nieuwe serie uitstekend met de ranke lijsten van de inbouwmodules. De verschillende beschikbare glas- en afwerkingsuitvoeringen van de badkameraccessoires verhogen enerzijds de speelruimte voor individuele keuze binnen de serie, en passen anderzijds prima bij het materiaal van het inbouwsysteem.

Mondspoelglas, zeephouder, utensiliënhouder en zeepdispenser zijn vervaardigd van een massieve, mondgeblazen glascorpus en stralen enkel door hun gewichtige uiterlijk een bijzondere kwaliteit uit. Alle modellen zijn in vijf verschillende glasvarianten verkrijgbaar. Het aanbod omvat wit, zwart en helder glas, die verder onderverdeeld zijn in twee verschillende, uitgeslepen motieven. Voor de modellen van heldere glas werd hoogwaardig loodkristal gebruikt, en de witte en zwarte glazen zijn uit zogenaamd triplexglas vervaardigd. Dit betekent dat de glazen uit drie lagen bestaan €Ã¢ï¿½ï¿½ de buitenlaag is van helder kristal, de middelste laag bestaat uit wit of zwart glas en de binnenlaag is weer een heldere kristallaag. Door deze techniek zijn de glazen van beduidend hogere kwaliteit en glans dan de gebruikelijke, gelakte glaselementen.

Alle glascomponenten worden gecomplementeerd door bijbehorende houders van hoogwaardig, gegalvaniseerd gegoten zink. Met de kenmerkende, strakke lijnvoering fungeren de houders tevens als stijlvormend element van de serie. Houders voor twee glazen kunnen gevuld worden met twee mondspoelglazen of een combinatie van mondspoelglas en zeepdispenser, waardoor er nog meer keuzemogelijkheden ontstaan bij de individuele samenstelling van de badkamer. Daarnaast vervolmaken papierhouder, metalen planchet, handdoekhouder en haken, die eveneens van gegalvaniseerd, gegoten zink zijn vervaardigd en over een lange, strakke zichtlijnen beschikken, het aanbod van de nieuwe serie.

Kenmerk van alle stijlelementen is een slanke profielband, waarin tegelijkertijd een verborgen montagelijst geïntegreerd is. Hiermee kunnen de afzonderlijke badkameraccessoires snel en eenvoudig direct aan de wand geschroefd worden. Alle wandelementen zijn daarbij zo ontworpen, dat deze naar keuze met naar boven of naar onder afgeronde profielbanden opgehangen kunnen worden. Twee verschillende varianten van profielafwerkingen verhogen daarbij de individuele keuzeruimte van de serie aanzienlijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verchroomd in hoogglans en geëloxeerd aluminium in een natuurlijke kleur. Het stijlvormende wandelement van de nieuwe serie badkameraccessoires is hierbij wat betreft materiaal en afwerking uitstekend op de modulelijsten van het innovatieve inbouwsysteem van de fabrikant afgestemd. Als beide productlijnen op deze manier met elkaar gecombineerd worden, ontstaat er een uniform, harmonieus totaalbeeld.

Tiger introduceert een uniek badkamerconcept voor de "doe-het-zelver" onder de naam Items. Items biedt vrijwel alles voor de complete inrichting en aankleding van de badkamer: van wastafels, wastafelmeubels, wandmeubels, spiegels, douchecabines en kranen tot vele accessoires. Het strakke design geeft de badkamer een heel stijlvolle uitstraling. Bovendien sluiten alle onderdelen perfect op elkaar aan. Het eindeloos zoeken naar losse onderdelen die bij elkaar passen, is daarmee voorgoed voorbij.

Simpel meubilair of een uitbundige inrichting, het maakt niet, met accessoires kun je het zo persoonlijk en anders maken als je wilt.

Een badkamer stijl je af met mooie accessoires. Want met een paar nieuwe handdoeken of een tandenborstelhouder kun je de sfeer van een badkamer compleet veranderen. Op zoek naar de ideale haakjes, houders, spiegels en andere trendy accessoires.

Goedgekozen accessoires geven net dat beetje extra. Vooral persoonlijke stijlaccenten zorgen voor de finishing touch. De algehele tendens tot versobering zie je ook terug in dit segment. Zowel de trendy als de meer traditionele accessoires zijn ontdaan van tierelantijnen. De meeste worden nog altijd van chroom gemaakt. Materialen als glas, natuursteen en hout duiken steeds vaker op. De meeste merken brengen tegenwoordig series op de markt die tientallen items omvatten. De individuele onderdelen van zon serie zijn tot in detail op elkaar afgestemd en vormen daardoor altijd een harmonieus geheel. Combineren is dus heel eenvoudig.

Welke accessoires een plek moeten krijgen? Dat is voor elke situatie anders. Maar een spiegel(kast) zal in geen enkele badkamer ontbreken. Een beslagen spiegel kan een dagelijks terugkerende frustratie zijn. Spiegelverwarming is de oplossing. Middels een elektrische verwarmingsmat achterop blijft de spiegel condensvrij. Goede verlichting is een meerwaarde. Voldoende handdoekhouders en bakjes voor tandenborstels, wattenbollen, zeepjes et cetera zijn uiteraard ook prettig. Volumineus badlinnen, een mooie badmat, fijne slippers en badjassen maken het plaatje compleet.

Ook planten zijn ultieme sfeermakers. Een royale krulvaren bijvoorbeeld gedijt uitstekend in het vochtige klimaat van een badkamer. Een bamboeplant kan overigens ook. Voor planten geldt uiteraard dat er wel een natuurlijke lichtbron moet zijn.

Bron: Uw badkamer. Vraag hier gratis badkamerbrochures aan.

Met de nieuwe Comfort & Safety producten biedt Tiger verschillende oplossingen voor meer comfort, veiligheid en extra grip in de badkamer. Deze producten bieden op een slimme en stijlvolle manier een helpende hand zonder de badkamer te ontsieren. De serie bestaat uit een compleet programma ondersteunende accessoires.