1617
Nieuw van Geesa
Gepubliceerd: 31-03-2016 Laatste update: 14-09-2017

De Nederlandse badkameraccessoirefabrikant Geesa breidt haar accessoirecollecties uit met nieuwe producten voor de sanitaire ruimte. Het betreft de gestileerde Nemox collectie, de strakke designcollectie Modern Art, de functionele Hotel collectie en de veelzijdige basketcollectie.

De nieuwe aanvullingen verrijken de reeds bestaande collecties en maken deze volledig. Alle accessoires zijn toepasbaar in de badkamer en/of het toilet.

Nemox collectie
De Nemox collectie is subtiel en functioneel en bestaat uit ronde vormen en gestileerde accenten. De Nemox accessoires zijn verkrijgbaar in zowel chroom als stainless steel. De chroom collectie is nu aangevuld met een messing zeepschaal en in de stainless steel serie is een Accessory Pack toegevoegd, bestaande uit een toiletrolhouder, toiletborstel en een haakje.

Modern Art
In de collectie Modern Art is een strakke vormgeving uitstekend gecombineerd met een rijke uitstraling. Modern Art accessoires worden over de hele wereld gekocht door liefhebbers van design. De Modern Art collectie is vooral strak vierkant, zonder ook maar iets aan elegantie te verliezen. Deze designcollectie is verrijkt met een planchet van 60 cm.

Hotel
De Hotel serie kenmerkt zich door functionaliteit en is al een eeuw lang Geesa’s basisserie. De collectie wordt wereldwijd ingezet in hotels en publieke ruimtes. Nu heeft Geesa een fraai badhanddoekplateau aan deze collectie toegevoegd. Baskets
De basket is een onmisbaar item in de badkamer. De baskets van Geesa zijn het toonbeeld van functionaliteit en design; praktisch in het gebruik en mooi om te zien. De collectie bestaat uit verscheidene douche- en badkorven in verschillende afmetingen. Geesa heeft vier nieuwe basketjuweeltjes aan de collectie toegevoegd; een hoekbasket, welke open is aan de voorkant, twee langwerpige baskets, die uitlopend zijn en aan de lange zijde dienen te worden gemonteerd en een rechthoekige basket.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide