1221
Nieuw van Geesa

De Nederlandse badkameraccessoirefabrikant Geesa breidt haar accessoirecollecties uit met nieuwe producten voor de sanitaire ruimte. Het betreft de gestileerde Nemox collectie, de strakke designcollectie Modern Art, de functionele Hotel collectie en de veelzijdige basketcollectie.

De nieuwe aanvullingen verrijken de reeds bestaande collecties en maken deze volledig. Alle accessoires zijn toepasbaar in de badkamer en/of het toilet.

Nemox collectie
De Nemox collectie is subtiel en functioneel en bestaat uit ronde vormen en gestileerde accenten. De Nemox accessoires zijn verkrijgbaar in zowel chroom als stainless steel. De chroom collectie is nu aangevuld met een messing zeepschaal en in de stainless steel serie is een Accessory Pack toegevoegd, bestaande uit een toiletrolhouder, toiletborstel en een haakje.

Modern Art
In de collectie Modern Art is een strakke vormgeving uitstekend gecombineerd met een rijke uitstraling. Modern Art accessoires worden over de hele wereld gekocht door liefhebbers van design. De Modern Art collectie is vooral strak vierkant, zonder ook maar iets aan elegantie te verliezen. Deze designcollectie is verrijkt met een planchet van 60 cm.

Hotel
De Hotel serie kenmerkt zich door functionaliteit en is al een eeuw lang Geesa’s basisserie. De collectie wordt wereldwijd ingezet in hotels en publieke ruimtes. Nu heeft Geesa een fraai badhanddoekplateau aan deze collectie toegevoegd. Baskets
De basket is een onmisbaar item in de badkamer. De baskets van Geesa zijn het toonbeeld van functionaliteit en design; praktisch in het gebruik en mooi om te zien. De collectie bestaat uit verscheidene douche- en badkorven in verschillende afmetingen. Geesa heeft vier nieuwe basketjuweeltjes aan de collectie toegevoegd; een hoekbasket, welke open is aan de voorkant, twee langwerpige baskets, die uitlopend zijn en aan de lange zijde dienen te worden gemonteerd en een rechthoekige basket.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners