2209
Ikea
Gepubliceerd: 27-03-2014 Laatste update: 07-09-2017

Het inrichten van een badkamer is een echte uitdaging. Want hoe benut je de beperkte ruimte optimaal? IKEA introduceert een aantal nieuwe producten om meer uit je badkamer te halen en die de ruimte geven voor alles wat je nodig hebt. Vanaf april 2014 zijn de nieuwe producten verkrijgbaar bij alle winkels van IKEA.

Zweedse boerderij
Geef je badkamer een rustieke uitstraling met de nieuwe SILVERÅN serie. De badkamermeubels doen denken aan een traditionele Zweedse boerderij, maar wel met een moderne twist. Van een spiegel en wastafel met traditionele details tot kasten in verschillende breedtes en dieptes voor iedere ruimte. Bovendien zetten de hoekkasten zelfs de kleinste hoekjes aan het werk.

Ronde vormen
Scheerspullen, badschuim of medicijnen. De GUNNERN spiegelkasten hebben overal een plekje voor. Zo blijf je rommel eenvoudig de baas. De kleine uitvoering kan op slot en de deur van de grotere versie is eenvoudig omhoog te schuiven. Dankzij de vrolijke ronde vormen zijn de kasten een blikvanger in iedere badkamer. Maak het plaatje compleet met de bijbehorende bijzettafel. De GUNNERN serie is verkrijgbaar in wit, turquoise en zwart.

Klassieke patronen
Het nieuwe badkamertextiel met klassieke Zweedse patronen staat prachtig bij de traditionele SILVERÅN serie en frist iedere badkamer op. Het INGEBORG douchegordijn van dicht geweven polyester met een waterafstotende laag houd niet alleen water tegen, maar heeft ook een stijlvolle uitstraling. Trakteer jezelf na het douchen op het behaaglijke en luxueuze gevoel van de INGEBORG en KVARNÅRN badhanddoeken. Gemaakt van 100% katoen, zacht en absorberend.

Denk groots
IKEA heeft tips en oplossingen waarmee je van een kleine ruimte iets groots maakt. Maak bijvoorbeeld in een kleine badkamer efficiënt gebruik van de wanden met smalle en hoge kasten. Ook de smalle LILLÅNGEN wastafel is een echte ruimtebespaarder dankzij de haken voor handdoeken en ingebouwde ruimte voor je tandenborstel en zeep. Zelfs het welnessgevoel hoeft in een kleine badkamer niet te ontbreken. Zet een krukje neer met een aantal kaarsen, een kop thee en tijdschriften en ontspan.

In een aantal winkels wordt de badkamerafdeling verbouwd om meer inspiratie en functionele oplossingen te laten zien.
 

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide