1549
Geesa badkameraccessoires
Gepubliceerd: 16-09-2016 Laatste update: 14-09-2017

Het creëren van een hotelbadkamer in je eigen huis is een trend, die aanhoudt. Waar de Hotel collectie voorheen alleen bestond uit (bad)grepen, reserverolhouder en badhanddoekplateau’s, heeft Geesa deze collectie nu in dezelfde lijn uitgebreid met verscheidene badkameraccessoires, zoals onder andere een zeepdispenser, planchet, toiletrolhouder en een dubbel haakje. De functionele Hotel collectie is nu een complete serie, die niet alleen geschikt is voor hotels, maar ook voor de consumentenbadkamer. Want als je in een hotel van alle sanitaire luxe wordt voorzien, waarom dan niet ook in je eigen huis?!

Het verwezenlijken van een luxe badkamer zit ‘m niet alleen in het sanitair, maar vooral ook in de details: de badkameraccessoires. Hier leent de gecompleteerde Hotel collectie van Geesa zich perfect voor! Al decennia lang is de Hotel collectie Geesa’s basisserie, die wereldwijd wordt ingezet in hotels en publieke ruimtes. Het uitgangspunt van de chromen Hotel collectie is functionaliteit. De accessoires zijn herkenbaar aan de rozet en het tijdloze ontwerp combineert goed met vele badkamermeubels, keramiek, tegels en kranen.

Uitbreiding Hotel collectie
Geesa heeft besloten deze succesvolle collectie uit te breiden met 13 aanvullende accessoires in dezelfde lijn en van dezelfde onverwoestbare kwaliteit, zoals een toiletborstelhouder, toiletrolhouder, planchet, handdoekenring, dubbel haakje en glashouder. Nieuw is de kunststof inzet, wat meer stabiliteit geeft en geluid vermindert bij het plaatsen van onder andere glas op het metaal. Ook op deze accessoires geeft Geesa de bekende ‘12 jaar’ garantie.

Door de aanvullingen is de Hotel collectie een volwaardige serie geworden. En doordat de collectie zeer gunstig geprijsd is, zijn de accessoires ook uiterst geschikt voor de consumentenbadkamer. Er hoeft dus geen genoegen te worden genomen met minder dan perfectie voor de badkamer thuis. Door het design en de functionaliteit creëer je met de nieuwe Hotel accessoires je eigen hotelbadkamer.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide