1679
Details matter
Gepubliceerd: 03-03-2016 Laatste update: 14-09-2017

Ga je voor in de badkamer voor strak of sierlijk? Houd je van modern of klassiek? Kies je voor goud, glanzend chroom of RVS? Wat je smaak ook is, Geesa heeft badkameraccessoires in elke stijl. Het is niet de keuze voor het sanitair of de tegels, die de stijl van de badkamer bepaalt. Het zijn de accessoires, die het verschil maken. Details matter!

De accessoires bepalen de stijl en sfeer in een sanitaire ruimte. Neem een badkamer en richt deze in met strakke, chromen accessoires en de badkamer ziet er modern en fris uit. Neem diezelfde badkamer en pas verfijnde, gouden accessoires toe en de badkamer doet luxueus en chique aan. Met het aanpassen van de accessoires, geef je je badkamer dus een nieuw stijlstatement.

Perfectie
Het zijn de badkameraccessoires, die het verschil maken. Mooi vormgegeven accessoires voegen kleur, karakter en kwaliteit toe aan een sanitaire ruimte. En waarom zou je voor je de accessoires dan genoegen nemen met minder dan perfectie? Geesa werkt met hart en ziel aan perfectie, elke dag opnieuw. Geesa’s pay off is niet voor niks ‘details matter’, want de badkameraccessoirefabrikant besteedt aandacht aan elk detail van een accessoire. Geesa heeft een uitgebreid assortiment aan accessoires voor sanitaire ruimtes en daarbinnen 19 verschillende collecties. Tone Eén van deze collecties is Tone. Deze lijn heeft een slim en gracieus design en is zowel verkrijgbaar in glanzend chroom als in de kleur goud. De verleidelijke eenvoud en de subtiele, sierlijke rondingen van de accessoires maken dat Tone zich thuis voelt in zowel een modern als een chique interieur. De collectie is ingetogen, maar toch krachtig genoeg om in iedere badkamer het verschil te maken. Door het voortreffelijke kwaliteitsniveau is Tone bekroond met de iF Design Award 2015.

En zo heeft Geesa meerdere prachtige collecties, die in de prijzen zijn gevallen vanwege de kwaliteit en het design van de accessoires. Wat je smaak ook is, Geesa badkameraccessoires zijn dé details voor een sanitaire ruimte, waarmee je een stijlstatement kunt maken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide