2106
Kleine badkamer

Veel mensen denken, dat het ontwerpen van een kleine badkamer een soort compromis is, waarbij ingeboet moet worden op comfort. Het is dan ook daarom, dat men reeds tijdens het ontwerp afziet van wensen en tendeert naar halve maatregelen. Is dat noodzakelijk? Experts vinden van niet. Specificeer uw wensen, volg de adviezen van de experts en kies de juiste producten.

Altijd moet men bij het opnieuw kiezen van modellen en designs beginnen met het definieren van duidelijke verwachtingen: het beschrijven van de basis functies van de ruimte. Dit is nog belangrijker wanneer de ruimte klein is en gebruikt wordt door kinderen of senioren. In die situaties is het ideaal de douche uit te rusten met KLUDI PUSH een middels drukknoppen functionerende douche.

Wanneer de KLUDI PUSH inbouw douchemengkraan wordt toegepast (beschikbaar als mengkraan, maar ook als thermostaat), zal de gebruiker behalve de compacte vorm, ook de intuïtieve bediening en het design van de drukknoppen weten te waarderen. Zowel verkrijgbaar voor montage bij de badkuip, alsmede als modern systeem voor in de douche geheel conform de voorkeuren van de gebruikers. Afhankelijk van de situatie en de wensen van de gebruiker, kan men kiezen uit de uitvoering met en- of twee drukknoppen. Wanneer bijvoorbeeld voor en functie is gekozen, kan de mengkraan geopend of gesloten worden door de met on/off gemarkeerde drukknop te bedienen. Het instellen van de gewenste temperatuur bij de KLUDI PUSH inbouwthermostaat is net zo eenvoudig. De ergonomisch gevormde draaiknop met de duidelijk aangegeven koud- en warmwater symbolen, zorgt voor optimaal comfort, terwijl de aanvullende HotStop functie (temperatuurblokkering bij 38C) de veiligheid garandeert.

KLUDI PUSH producten, hoewel ontwikkeld voor kleinere badkamers, voorzien in de behoefte van gebruikers, die armaturen met een mooi design in combinatie met simpele en praktische functionaliteit, weten te waarderen. Met een simpele druk op de knop genieten van een rustgevend gebruik van het bad of de inspiratie van een verkwikkende douche.

hendersmagazinebanner.png

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners