3113
Blije badkamer
Gepubliceerd: 05-03-2020

Het Nederlandse interieurmerk Brabantia komt met een waterval aan nieuwe badkamerartikelen - van zeeppomp tot douchewisser en personenweegschaal, en van tandenborstelhouder tot zeepbakje en badkamer caddy. Twaalf verschillende kwaliteitsproducten in donkergrijs en wit om van je badkamer een oase van stijl te maken. Koop er een of allemaal en geniet extra van je badkamer. 

 

WASTAFELVRIENDEN
Start je dag in een opgeruimde badkamer voor een opgeruimd humeur. Dit accessoire-trio in donkergrijs of wit bestaat uit een zeeppomp, een tandenborstelhouder en een schaal om ze op te zetten of om apart te gebruiken. De stevige en stabiele tandenborstelhouder houdt je borstels en tandpasta bij elkaar, rechtop, droog en schoon. Zelfs elektrische tandenborstels! De zeeppomp is makkelijk te vullen met maximaal 250 ml van je favoriete zeep. Lekt en verschuift niet, net als de andere items in de set. Dit dappere drietal houdt je wastafel netjes en opgeruimd!

Bathroom_Collection_Brilliant_Steel_Mood_Group_11.jpg

HOOG EN DROOG
Voorkom een soap bij het handenwassen, leg de hand op dit next-level zeepbakje in donkergrijs of wit. Geribbeld om je zeep droog te houden, en groot genoeg voor een flink stuk zeep. De antislip-voetjes houden dit sterke staaltje design stevig op zijn plaats. Ontworpen om je zeep droog en je wastafel schoon te  houden, met een garantie van 5 jaar.

280085_280108_Caddy_Concept_Mood.jpg

BADKAMER CADDY
Bevat je la een lawine aan schoonheidsproducten? Met de badkamer caddy in donkergrijs of wit houd je al je nagelvijlen, flesjes, borstels en scharen georganiseerd. Of gebruik hem voor de elektrische tandenborstels van het hele gezin! Overtollig water loopt weg door de gaten in de bodem, waardoor alles droog en geventileerd blijft. De antislip-onderkant voorkomt dat hij wegglijdt. Schoonmaken? Haal het binnenwerk eruit en het is zo gepiept. Netjes!

JE STIJL OPSCHALEN
Heb je het zwaar met de rommel in je badkamer? Deze minimalistische digitale weegschaal in donkergrijs of wit verlicht je zorgen! Deze slim compacte weegschaal kan tot 180 kg wegen. Het extra grote LED-display is makkelijk af te lezen, maar onzichtbaar als het niet wordt gebruikt. Stap op de makkelijk schoon te maken glazen bovenkant en het verschijnt. De weegschaal werkt op batterijen en schakelt na tien seconden uit. Plat, strak en oh zo stijlvol!  

280160_Squeegee_Dark_Grey_Mood_01.jpg

STA OP JE STREPEN
Eindelijk een trekker die bij je stijlvolle badkamer past! Deze siliconen douchewisser in donkergrijs of wit heeft een minimalistisch design en maximaal gemak. Aan de ene kant zit een borstel, aan de andere een rubber strip, zo maak je je douchedeur en tegels moeiteloos schoon en droog. Klaar? Hang hem aan de douchedeur met de meegeleverde haak.

LAAT MAAR HANGEN
Hang je handdoeken waar je maar wilt met deze slimme, discrete haken met onzichtbare bevestiging. Monteren is simpel met de bijgeleverde schroeven. Liever niet boren? Dan gebruik je gewoon de meegeleverde tape. Er zijn donkergrijze en witte haken, de keuze is aan jou. Ze zijn gemaakt voor vochtige omgevingen en kunnen maximaal 2 kg dragen. Vandaar die 5 jaar garantie. Welke sla jij aan de haak?

PRODUCTINFORMATIE
De Brabantia ReNew Collection is verkrijgbaar in donkergrijs en wit, de artikelen voor in de toiletruimte zijn verkrijgbaar in Matt Black, White, Platinum, Matt Steel en Brilliant Steel. Ze zijn allemaal gemaakt van corrosiebestendige materialen, perfect voor natte en vochtige ruimtes zoals de badkamer. Op allemaal zit een garantie van 5 tot 10 jaar (alleen de douchewisser heeft 2 jaar garantie).

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide