3993
Blauwe badkameraccessoires
Gepubliceerd: 02-08-2019

Veel mensen associëren baden, water, welness en badkamers met momenten van rust en ontspanning. De kleur blauw staat voor rust, daarom heeft blomus deze kleur gekozen voor de nieuwe badkamercollectie. Naast de kleur blauw, introduceert blomus ook een nieuwe afvalemmer, spiegel en wisser. De nieuwe badkamercollectie van blomus heet Sono en wordt uitgevoerd in ashley blue, een aangename en kalmerende tint blauw.

 

 

Het Duitse ontwerpbureau heeft een nieuwe afvalemmer ontwikkeld met een praktisch deksel met voetpedaal en een speciaal mechanisme waardoor het deksel langzaam en stil sluit. Sono is bovendien gemakkelijk te legen dankzij de uitneembare emmer.

De nieuwe make-up spiegel maakt het leven eenvoudiger door tot wel vijf keer te vergroten. De spiegel blijft stabiel dankzij de eenvoudige voet. De nieuw ontworpen wisser voorkomt dat er kalkresten achterblijven op tegels, voegen en douchewand. De verpakking bevat een haakje waaraan de wisser na gebruik kan worden opgehangen.

Niet alleen de nieuwe items zijn ashley blue, maar de gehele Sono collectie: zeepdispenser met schaaltje, tandenborstelhouder, toiletborstel en opbergdoosje. Blomus heeft bovendien dezelfde kleur gekozen voor de textielcollecties Riva, Caro en Piana.

Vanaf september verkrijgbaar in diverse webwinkels

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide