2174
Tiger Roxx

Met de natuur als inspiratiebron introduceert Tiger een nieuwe accessoirelijn voor badkamer en toilet onder de naam Roxx. Verchroomde profielen in combinatie met het natuursteen graniet zorgen voor een spannend contrast bij deze vernieuwende accessoirelijn. Het subtiele en tegelijkertijd stoere karakter laat zich toepassen in vele stijlen badkamers.

Deze complete serie bevat een bekerhouder, een zeepdispenser, een zeepschaal, planchetten van 25 en 70 centimeter, handdoekhouders, diverse haken, toiletrolhouders, en een toiletborstelgarnituur.

Met uitzondering van het twee-armig handdoekrek en de planchetten kunnen alle Roxx producten ook bevestigd worden met TigerFix. Dit unieke montagesysteem maakt het mogelijk accessoires aan de muur te bevestigen zonder te hoeven boren.

Verkoopadviesprijs toiletrolhouder met klep: € 44,50.

Roxx is verkrijgbaar bij bouwmarkten en doe-het-zelf zaken. Tiger geeft 5 jaar garantie op haar accessoires.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide