1741
Tiger Roxx

Met de natuur als inspiratiebron introduceert Tiger een nieuwe accessoirelijn voor badkamer en toilet onder de naam Roxx. Verchroomde profielen in combinatie met het natuursteen graniet zorgen voor een spannend contrast bij deze vernieuwende accessoirelijn. Het subtiele en tegelijkertijd stoere karakter laat zich toepassen in vele stijlen badkamers.

Deze complete serie bevat een bekerhouder, een zeepdispenser, een zeepschaal, planchetten van 25 en 70 centimeter, handdoekhouders, diverse haken, toiletrolhouders, en een toiletborstelgarnituur.

Met uitzondering van het twee-armig handdoekrek en de planchetten kunnen alle Roxx producten ook bevestigd worden met TigerFix. Dit unieke montagesysteem maakt het mogelijk accessoires aan de muur te bevestigen zonder te hoeven boren.

Verkoopadviesprijs toiletrolhouder met klep: € 44,50.

Roxx is verkrijgbaar bij bouwmarkten en doe-het-zelf zaken. Tiger geeft 5 jaar garantie op haar accessoires.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners