1050
Blikvanger in de badkamer

Accessoires vormen een belangrijke bijdrage aan de totale badkamerinrichting. Door het gedurfde samenspel van functionaliteit en esthetica geeft Karree van Duravit iedere badkamer een individuele look. Vierkant of rechthoekig: het programma biedt met 15 onderdelen praktische oplossingen voor het leven in de badkamer.

Karree richt zich consequent op een rechtlijnige minimalistische vormgeving en completeert zo het totaalconcept van de badkamer. Klassiek in het gebruik van de materialen chroom en glas en puristisch in de vormkeuze. De producten zijn optisch flexibel en kunnen met praktisch alle Duravit series worden gecombineerd. Zeepschaal, tandenborstelbeker of glazen planchet, het contrast van de hoeken brengt dynamiek in de badkamer.

De hoge kwaliteit van het materiaal en verwerking garandeert een lange levensduur: zo bestaat de zeepdispenser uit mondgeblazen glas en de baddoekhouder, handdoekhouder en badgreep zijn allemaal tot in detail afgewerkt. Daarnaast laten allen te bevestigen delen zich snel en eenvoudig monteren.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners