1395
Badkameraccessoires

De keus van de juiste badaccessoires is nog nooit zo eenvoudig geweest met de nieuwe serie badkameraccessoires emcovara. Want deze unieke serie bestaat uit een basisassortiment van 16 prachtige badaccessoires, die gecombineerd kunnen worden met 8 verschillend vormgegeven designelementen. Van eigentijds klassiek tot puristisch, van modern tot sierlijk, voor iedere stijl wat wils. De vormgeving is bovendien perfect afgestemd op de designwerelden van alle toonaangevende fabrikanten van kranen en keramisch sanitair. Zo ontstaat altijd een harmonisch totaalbeeld in uw badkamer, toilet of wellnessruimte.

De kern van het design van de serie emcovara is een krachtige, vlakke rechthoekige band, die consequent door het hele assortiment heen loopt. Deze geconcentreerde heldere lijnvoering krijgt momenteel een uitgesproken positieve reactie op de markt, omdat deze vormgeving een expressief alternatief vormt voor de talloze modellen met ronde vormen.

Het assortiment badkameraccessoires bevat in totaal 16 verschillende artikelen, die zijn vervaardigd van verchroomd messing. De glazen elementen bestaan al naar gelang hun functie uit mat of helder kristalglas.

Het assortiment omvat toiletborstelgarnituur, glashouder, vloeibare-zeepdispenser, zeephouder en benodigdhedenbox. Verder completeren een toiletpapierhouder, handdoekring, haak en badgreep alsmede reservepapier-, handdoek- en baddoekhouders in verschillende uitvoeringen deze veelzijdige serie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners