1181
Tiger Boston

Met de nieuwe Comfort & Safety producten biedt Tiger verschillende oplossingen voor meer comfort, veiligheid en extra grip in de badkamer. Deze producten bieden op een slimme en stijlvolle manier een helpende hand zonder de badkamer te ontsieren. De serie bestaat uit een compleet programma ondersteunende accessoires.

Toiletborstel met een extra lange handgreep. Hierdoor hoeft men minder diep te bukken bij het reinigen van het toilet.

Twee-in-één closetrolhouder.
De houder is tevens een wandgreep waaraan men zich gemakkelijk kan optrekken.

hendersmagazinebanner.png

Douchestang met greep.
Deze douchestang fungeert tevens als wandgreep voor extra steun tijdens het douchen en kan worden gecombineerd met iedere douchekop uit het Boston programma.

De organiser.
Deze is zowel horizontaal als verticaal toe te passen op alle grepen. Hierdoor zijn alle belangrijke spullen binnen handbereik.

Opklapbaar douchezitje.
Hiermee kan een praktische zitplek onder de douche worden gecreëerd.

Antislip Grip.
Deze losse grip is eenvoudig te bevestigen op alle grepen uit de Comfort & Safety serie.

Alle grepen zijn oersterk en hebben een draagvermogen tot 150 kilo. De grepen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, recht of met een hoek van 90 of 135 graden. De producten zijn verkrijgbaar in geborsteld of gepolijst RVS en te combineren met alle andere items uit de Boston serie voor een stijlvol geheel.

Voorbeeld verkoopadviesprijs
toiletborstel € 79,--
douchezitje € 119,--

De Boston, Comfort & Safety serie is verkrijgbaar bij bouwmarkten en doe-het-zelf zaken. Tiger geeft 10 jaar garantie op de accessoires.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners