1589
Tiger Boston
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 28-09-2017

Met de nieuwe Comfort & Safety producten biedt Tiger verschillende oplossingen voor meer comfort, veiligheid en extra grip in de badkamer. Deze producten bieden op een slimme en stijlvolle manier een helpende hand zonder de badkamer te ontsieren. De serie bestaat uit een compleet programma ondersteunende accessoires.

Toiletborstel met een extra lange handgreep. Hierdoor hoeft men minder diep te bukken bij het reinigen van het toilet.

Twee-in-één closetrolhouder.
De houder is tevens een wandgreep waaraan men zich gemakkelijk kan optrekken.

Douchestang met greep.
Deze douchestang fungeert tevens als wandgreep voor extra steun tijdens het douchen en kan worden gecombineerd met iedere douchekop uit het Boston programma.

De organiser.
Deze is zowel horizontaal als verticaal toe te passen op alle grepen. Hierdoor zijn alle belangrijke spullen binnen handbereik.

Opklapbaar douchezitje.
Hiermee kan een praktische zitplek onder de douche worden gecreëerd.

Antislip Grip.
Deze losse grip is eenvoudig te bevestigen op alle grepen uit de Comfort & Safety serie.

Alle grepen zijn oersterk en hebben een draagvermogen tot 150 kilo. De grepen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, recht of met een hoek van 90 of 135 graden. De producten zijn verkrijgbaar in geborsteld of gepolijst RVS en te combineren met alle andere items uit de Boston serie voor een stijlvol geheel.

Voorbeeld verkoopadviesprijs
toiletborstel € 79,--
douchezitje € 119,--

De Boston, Comfort & Safety serie is verkrijgbaar bij bouwmarkten en doe-het-zelf zaken. Tiger geeft 10 jaar garantie op de accessoires.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide