2563
Ikea
Gepubliceerd: 26-07-2013 Laatste update: 07-09-2017

Douchen, tandenpoetsen, scheren en opmaken. In een badkamer gebeurt veel op een klein oppervlak. De nieuwe producten van IKEA helpen je om de ruimte optimaal te benutten en al je spullen op een slimme manier te organiseren. Vanaf augustus zijn er nieuwe badkamerproducten verkrijgbaar bij alle vestigingen van IKEA.

Stijlvol ruimte besparen
De RÅGRUND collectie van bamboe is niet alleen stijlvol, maar helpt je ook om ruimte te besparen. Sla twee vliegen in één klap met een handdoekenrek en stoel in één en maak het geheel af met een spiegel, stellingkast en toiletrolhouder in dezelfde stijl.

Hoger niveau

Haal alles uit een kleine ruimte met de KLAMPEN spiegel en trolley. De spiegel geeft toegang tot opbergruimte en maakt efficiënt gebruik van de wanden. De trolley tilt het begrip opbergoplossing naar een hoger niveau. Door het meubel te draaien, wissel je snel van de open planken aan de ene kant, naar de dichte kast aan de andere. 

Vrolijk wakker worden
Dankzij het nieuwe TVINGEN badkamertextiel sta je iedere ochtend vrolijk onder de douche. Op iedere handdoek en washand schittert een gigantisch badkamericoon. Van badeendjes, tot tandenborstels en douchekoppen. Het nieuwe textiel past goed bij het TVINGEN douchegordijn.

Rijke vormen en vrolijke kleuren
De nieuwe LOSJÖN zeepdispenser maakt de kleurrijke LOSJÖN reeks voor in de badkamer compleet. De rijke vormen en vrolijke kleuren hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen. De toiletpapierhouder en hangers uit de reeks zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen met dubbelzijdig tape.

Tegenwoordig is een groot deel van het assortiment ook te bestellen via de webwinkel op IKEA.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide