1213
Emco Asio Badkameraccessoires

Emco Bad introduceerde met de serie "Asio" een nieuwe lijn accessoires voor hoogwaardige badkamers. Bij de nieuwe producten gaat het om een zeer hoogwaardige, zelfstandige serie wat betreft componenten- en materiaalkeuze. Alle badkameraccessoires hebben een heldere, strakke vorm en stralen de esthetiek van het moderne minimalisme uit. De traditionele, kwalitatief hoge ambachtstechnieken dienen de hoge comforteisen en overtuigen door de aantrekkelijke uitstraling en waardevolle beleving. De badkameraccessoires bieden door het puristische design en hun functionaliteit een optimale aanvulling op het innovatieve inbouwsysteem "Asis" van de fabrikant. Zo harmoniëren de lange, strakke lijnen van de wandelementen van de nieuwe serie uitstekend met de ranke lijsten van de inbouwmodules. De verschillende beschikbare glas- en afwerkingsuitvoeringen van de badkameraccessoires verhogen enerzijds de speelruimte voor individuele keuze binnen de serie, en passen anderzijds prima bij het materiaal van het inbouwsysteem.

Mondspoelglas, zeephouder, utensiliënhouder en zeepdispenser zijn vervaardigd van een massieve, mondgeblazen glascorpus en stralen enkel door hun gewichtige uiterlijk een bijzondere kwaliteit uit. Alle modellen zijn in vijf verschillende glasvarianten verkrijgbaar. Het aanbod omvat wit, zwart en helder glas, die verder onderverdeeld zijn in twee verschillende, uitgeslepen motieven. Voor de modellen van heldere glas werd hoogwaardig loodkristal gebruikt, en de witte en zwarte glazen zijn uit zogenaamd triplexglas vervaardigd. Dit betekent dat de glazen uit drie lagen bestaan €Ã¢ï¿½ï¿½ de buitenlaag is van helder kristal, de middelste laag bestaat uit wit of zwart glas en de binnenlaag is weer een heldere kristallaag. Door deze techniek zijn de glazen van beduidend hogere kwaliteit en glans dan de gebruikelijke, gelakte glaselementen.

Alle glascomponenten worden gecomplementeerd door bijbehorende houders van hoogwaardig, gegalvaniseerd gegoten zink. Met de kenmerkende, strakke lijnvoering fungeren de houders tevens als stijlvormend element van de serie. Houders voor twee glazen kunnen gevuld worden met twee mondspoelglazen of een combinatie van mondspoelglas en zeepdispenser, waardoor er nog meer keuzemogelijkheden ontstaan bij de individuele samenstelling van de badkamer. Daarnaast vervolmaken papierhouder, metalen planchet, handdoekhouder en haken, die eveneens van gegalvaniseerd, gegoten zink zijn vervaardigd en over een lange, strakke zichtlijnen beschikken, het aanbod van de nieuwe serie.

Kenmerk van alle stijlelementen is een slanke profielband, waarin tegelijkertijd een verborgen montagelijst geïntegreerd is. Hiermee kunnen de afzonderlijke badkameraccessoires snel en eenvoudig direct aan de wand geschroefd worden. Alle wandelementen zijn daarbij zo ontworpen, dat deze naar keuze met naar boven of naar onder afgeronde profielbanden opgehangen kunnen worden. Twee verschillende varianten van profielafwerkingen verhogen daarbij de individuele keuzeruimte van de serie aanzienlijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verchroomd in hoogglans en geëloxeerd aluminium in een natuurlijke kleur. Het stijlvormende wandelement van de nieuwe serie badkameraccessoires is hierbij wat betreft materiaal en afwerking uitstekend op de modulelijsten van het innovatieve inbouwsysteem van de fabrikant afgestemd. Als beide productlijnen op deze manier met elkaar gecombineerd worden, ontstaat er een uniform, harmonieus totaalbeeld.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners