De badgoedcollectie van Beddinghouse is gemaakt van 100% hoogwaardige katoen met een echte hotelkwaliteit van 600 gr/m2, het is een combinatie van velours en melange badstof. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de handdoeken lekker dik zijn en superzacht aanvoelen op de huid.


beddinghouse-badgoed01.jpg


Ook praktisch gezien is dit materiaal erg prettig, ze nemen heel goed vocht op en zijn sneldrogend. De collectie bestaat uit washandjes, gastendoekjes, handdoeken in drie maten en een badmat. De handdoeken hebben een luxe boordafwerking en een praktisch lusje en zijn verkrijgbaar in een uni ontwerp of met een streep. Dit neutrale ontwerp in verschillende kleuren geeft de badkamer een moderne uitstraling.

beddinghouse-badgoed05.jpg

De collectie is leverbaar in de kleuren antraciet, blauw, petrol, groen, zand, zacht rose, terra en wit. De badmat is er in de kleuren wit en groen. De kleuren hebben allen een krijtachtige uitstraling welke zich prachtig laten combineren met elkaar en met wit keramiek, hout, beton of natuursteen.

beddinghouse-badgoed03.jpg

Bij Beddinghouse neemt men de verantwoordelijkheid voor het verduurzamen van de katoen productie. Men wil elk seizoen mooie en nieuwe collecties maken, maar geen onnodige schade berokkenen aan mens en milieu. Uiteindelijk worden meer dan 95% van de producten gemaakt van katoen. Daarom participeert Beddinghouse in het programma van Better Cotton Initiative (BCI). Deze organisatie heeft als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren en zorgt voor een betere economische en milieuvriendelijke productie van katoen.

Ook leuk om te lezen