995
Badkameraccessoires

Trendsetter EMCO introduceert een nieuwe serie badaccessoires met de naam emcoloft die met vele stijlen te combineren is. De basis van het karakteristieke ontwerp is een subtiel plat profiel. Daarnaast vormen de strakke hoekige vormen en de rechthoekige bevestigingselementen het designbeeld. De gesatineerde kristallen glazen en schalen perfectioneren het ontwerp, dankzij hun elegante vorm en softe uitstraling. Een ding staat vast: met deze unieke serie laat EMCO opnieuw zien, dat zij tot de toonaangevende fabrikanten behoren.

Bij de serie emcoloft kunt u kiezen uit 23 accessoires voor badkamer en toilet. In alles is voorzien, van zeepschaal tot wc-armatuur, van handdoekhaak tot handdoekhouder. Het bijzondere van deze serie zijn de tissuebox die geschikt is voor wandmontage, de los staande handdoekhouder, de zeep- en sponskorf en het staande borstelgarnituur compleet met papierhouder. Bovendien levert EMCO de zeepdispenser, de glashouder en de zeephouder zowel voor wandmontage als om los te plaatsen.

Emcoloft is vervaardigd van duurzaam aluminium dat hoogwaardig is verchroomd. Het glaswerk is van gesatineerd mat kristalglas.

Informatie:

EMCO Benelux B.V.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners