5839
Alape Assist

Alape presenteert met Assist een aanvullend planchetsysteem op het waskom- en wastafelprogramma “A form“ en de bijpassende meubelsystemen “A system“. Assist bestaat uit verschillende uitvoeringen, waardoor het geschikt is voor iedere ruimte. Het strakke matzwarte planchetsysteem is gebaseerd op een zeer nauwkeurig en filigraan aluminiumprofiel, dat in verschillende afmetingen verkrijgbaar is en stijlvol kan worden aangevuld met functie-elementen, zoals een box en een geperforeerd blok in geolied (Amerikaans) notenhout. Bovendien kunnen handdoekhouders en dispensers voor verzorgingsproducten elegant worden geïntegreerd. Dankzij het subtiele ontwerp, integreert Assist harmonieus in elk type badkamer. De multifunctionele planchetten voor badkameraccessoires bieden holistische oplossingen met gevarieerde en individuele designmogelijkheden.

Visueel overtuigt Assist door een modern design: kenmerkend is de heldere geometrische vormentaal, die tot op het wezenlijke gereduceerd is. De delicaat - door Wolfgang Hartauer - ontworpen planchetten zijn gemaakt van gepoedercoat aluminium met een matzwarte finish. Door de lichte uitstraling lijken zij tegen de muur te zweven. Deze indruk ontstaat door een schroefvrij uiterlijk, die de designer geïntegreerd heeft in zijn ontwerp.

“De planchetten moeten eenvoudig en stabiel tegen de wand kunnen worden bevestigd. Daarvoor hebben wij een innovatieve kunststofclip ontwikkeld, die haarfijn past in de verborgen groef aan de achterzijde van het profiel. Deze clip kan exact worden bijgesteld en compenseert zelfs vrij kleine oneffenheden in de muur”, zo vertelt Wolfgang Hartauer.

Afhankelijk van persoonlijke smaak en individuele behoeften is Assist verkrijgbaar als enkel planchet of uitgerust met een lotiondispenser aan de rechter- of linkerkant. De, aan het design aangepaste, dispenserfles wordt meegeleverd. Het Assist planchetsysteem is verkrijgbaar met handdoekuitsparingen voor verschillende breedtes.

Aanvullende functionele elementen als een geperforeerd blok en een box kunnen precies in de planchetten worden geplaatst en kunnen, dankzij de geïntegreerde vilten geleider, zonder moeite verschoven worden. Het aluminiumprofiel wordt in vier breedten aangeboden: 400, 600, 800 en 1000 mm. Varianten met lotiondispenser zijn in alle breedten verkrijgbaar, terwijl de handdoekhouders voorbehouden zijn voor de breedten 400, 600 en 800 mm. In totaal zijn er 20 modellen in verschillende maten en varianten beschikbaar.Aanvullende functionele elementen als een geperforeerd blok en een box kunnen precies in de planchetten worden geplaatst en kunnen, dankzij de geïntegreerde vilten geleider, zonder moeite verschoven worden. Het aluminiumprofiel wordt in vier breedten aangeboden: 400, 600, 800 en 1000 mm. Varianten met lotiondispenser zijn in alle breedten verkrijgbaar, terwijl de handdoekhouders voorbehouden zijn voor de breedten 400, 600 en 800 mm. In totaal zijn er 20 modellen in verschillende maten en varianten beschikbaar.www.alape.com

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners