1516
Villeroy & Boch
Gepubliceerd: 10-01-2013 Laatste update: 06-06-2023

Een van de trends van dit moment is het personaliseren van producten. Van tassen, schoenen tot notitieblokken en zelfs fietsen, de consument wil graag zijn identiteit laten zien. Met Joyce introduceert Villeroy & Boch een innovatief concept waarmee iedereen met apps de badkamer eenvoudig naar eigen wensen en smaak kan aanpassen en blijven veranderen.

Joyce is een uitgebreide badkamercollectie die bestaat uit sanitairproducten, badkamermeubels en accessoires, de apps. De collectie kenmerkt zich door haar functionaliteit, flexibiliteit en personaliseerbaarheid.

What’s app?
Met de verwisselbare apps voor de wastafel kan de uitstraling van de hele badkamer continue gewisseld worden. De apps bestaan uit drie maten stapelbare schalen van hoogwaardig porselein (30, 60 en 90 mm hoog), een vaasje en zeepdispenser. Ze zijn in vier kleuren beschikbaar: wit, Peru (aardetint), Sahara (warm geel) en Bali (blauwgrijs). Deze apps zijn aan de onderkant voorzien van een soft pad die wordt aangetrokken door de app-magneet die in de wastafel gemonteerd kan worden. Hierdoor blijven de schalen goed staan en vallen ze niet snel. Voor de schalen kan er apart een deksel (met of zonder openingen) in wit of met een transparante binnenindeling besteld worden.

Zet een bloem in het vaasje en fleur de badkamer lekker op, zet er geursticks in voor een heerlijke geur of kies voor de warme gele schalen om de donkere winterdagen door te komen. Mogelijkheden genoeg voor de decoratie van badkamer én andere woonruimten!

Sanitair: design, kwaliteit en functionaliteit.
De wastafels, toiletten en bidets uit de Joyce collectie zijn een mix van design, kwaliteit en functionaliteit. De wastafels met app-oppervlak bieden veel mogelijkheden om te personaliseren. Daarnaast kan er gekozen worden voor een kraan rechts, links of wanduitloop, wel of geen zeepdispenser en voor een gekleurde keramische afvoerplug (Dot) in de app-kleuren Peru, Bali en Sahara. Heel functioneel: door de cirkelvormige en zeer diepe waskom is er weinig geklieder in de badkamer.

Zowel het wandtoilet als staand toilet bieden een waterbesparende Aquareduct spoeling van respectievelijk 3 c.q. 4,5 liter. De Slim seat (light-zitting) is zeer vlak maar heeft wel soft closing en quick release. Handig: de toiletten zijn eenvoudig te monteren met Suprafix 2.0. In deze lijn zijn ook een wand- en staand bidet leverbaar.

Genoeg ‘Joyce’ in badkamermeubels Met twee verschillende Joyce frontdesigns in zes kleuren en Joyce Touch in vier kleuren zijn er veel keuzemogelijkheden. Het frontdesign is innovatief door de combinatie van materialen, de verzonken handgreep en de kleuren (ook in de app-kleuren verkrijgbaar).

De meubels zijn functioneel doordat de ruimtebesparende sifon voor veel bergruimte zorgt. Daarnaast heeft de zij-onderkast 2 contactdozen, 2 aflegvakken, geïntegreerde afvalemmer en een tissue-dispenser in bovenblad (ook geschikt als aflegruimte voor keramische apps).

Zoals men gewend is van Villeroy & Boch, kan de badkamer makkelijk compleet gemaakt worden met andere collecties. Het design van de baden uit de Loop & Friends collectie en de spiegels uit het More To See spiegelprogramma passen perfect bij Joyce.

Joyce is vanaf maart verkrijgbaar bij de Villeroy & Boch dealers. Kijk voor verkoopadressen en meer informatie op www.villeroy-boch.com.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide