2396
Niva Bath, design en functionaliteit in fraai evenwicht

Met het nieuwe ontwerp Niva Bath bewijst Vasco dat wooncomfort in een klein hoekje kan schuilen. Deze designradiator staat op 30 cm van de badkamermuur en creëert zo ruimte voor meer functionaliteit. Met de geïntegreerde accessoires, zoals een kledinghaak en leggers, verrast Vasco met meer dan een stijlvolle warmtebron om nog meer te genieten van badkamermomenten.

 

Vasco staat bekend om haar design en technologie, maar ook om haar innovatieve aanpak en eigenzinnige manier van denken. Wat als we nu eens afstapten van de trend om verwarmingstoestellen zo dicht mogelijk tegen de muur te plaatsen? En zo ontstond Niva Bath, geïnspireerd op de succesvolle klassieke Niva-radiator: eeneyecatcher met ruimte voor hetgeen je nodig hebt na een verkwikkende douche.

badkamertrends-2024-bannerip.png

De nieuwe badkamerradiator staatop ruim 30 cm van de wand waardoor er aan de achterzijde van de radiator ruimteontstaat voor meer functionaliteit. Niva Bath is zo de ideale hulp om handdoeken te drogen of pyjama’s voor te verwarmen; het slimmeVasco ontwerp heeft eengeïntegreerde kapstok en leggers, volledig uit het zicht. Alleen de onderste brede leggeren de telescopische roestvast stalen steun moeten aan de wand worden bevestigd.

Niva Bath vormt zo de perfecte combinatie van design en functionaliteit. Johan Jame, Product Manager Radiatoren bij Vasco: “Daarmee speelt Vasco in op de trend van vandaag: we benutten onze badkamer steeds vaker als privéwellness. Functionaliteit en vormgeving staan garant om de juiste sfeer te creëren. Die sterke verbondenheid metde behoeften van de gebruiker en zijn leefwereld behoort tot onze visie en dat heeft Vasco nu dus vertaald naar Niva Bath.”

Niva Bath is verkrijgbaar in 55 kleuren: van elegant wit via mosgroen tot meloengeel als smaakvolle blikvanger. De leggers zijnin zwart (RAL 9005) en wit (S600) beschikbaar, goed voor een sierlijke of stoere look.

Niva Bath is de nieuwste aanwinst in de befaamde Niva-collectie van Vasco, waarbij de designradiatoren Niva Soft, Niva horizontaal, Niva verticaal en de recente Niva ventilo-convector al furore maakten. De rode draad in dit assortiment vormt het zuivere, zachte design waarmee elk product één wordt met de kamer.Het hoge gebruikscomfort maakt van deze sierradiatoren publiekslievelingen en trendsetters.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners