2663
Vasco designradiator

De kille herfst en winterdagen komen er weer aan en wat is er dan fijner om dan na een hectische dag te mogen ontspannen in een aangenaam verwarmde badkamer. Wanneer je in bad gaat liggen of onder een warme douche gaat staan heb je het natuurlijk zo lekker warm maar hoe fijn is het als de badkamer zelf ook heerlijk verwarmd wordt door een mooie designradiator.

 


De warmte is niet alleen prettig voor ons lichaam maar een radiator bied ook als voordeel dat schimmelvorming in de badkamer wordt voorkomen en je geen last krijgt van vochtige plekken.

Waar vroeger de radiator in de badkamer een storend element was is dat nu wel anders. Tegenwoordig zijn er prachtige designradiatoren verkrijgbaar. Zo kennen we de nette vlak afgewerkte verticale lamellen radiatoren maar zien we ook radiatoren die eruit zien als ware kunstwerken. Voor elke badkamer is er wel een designradiator verkrijgbaar.

Naast de bovengenoemde designradiatoren zijn er ook radiatoren van aluminium verkrijgbaar. Het voordeel van deze radiatoren is dat ze veel beter warmte geleiden dan de stalen modellen en aluminium is lichter in gewicht en wordt sneller warm.

Naast de verwarmingsfunctie van designradiatoren voor de badkamer is er nog een zeer handige functie van de designradiator want hij is ook zeer geschikt voor het drogen van je vochtige handdoeken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de soorten designradiatoren die er verkrijgbaar zijn neem dan eens een kijkje op de website van CVkoopjes.nl. Hier vind je een uitgebreid assortiment van diverse merken en bestel je je designradiator heel gemakkelijk online.

Laat die koude herfst maar komen, met een designradiator zit jij er dit najaar lekker warmpjes bij.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners