2201
Vasco designradiator

Wanneer we ons interieur gaan vernieuwen denken we vaak aan een nieuw kleurtje op de muur, de hipste woonaccessoires en misschien ook wel een paar nieuwe meubels. Echter wordt de radiator vaak helemaal vergeten! Dat is zonde want een radiator hoeft allang geen hang of sta in de weg te zijn maar kan zelfs het pronkstuk worden in je woon, slaap of badkamer.

 

Vroeger waren radiatoren saai. Veel te groot, eentoning en absoluut geen blikvangers in het interieur. De radiator werd daarom al snel verstopt achter het gordijn of achter de bank maar tegenwoordig hoeft dat echt niet meer. De radiator mag gezien worden.

Radiatoren zijn in allerlei kleuren, maten en vormen verkrijgbaar. Vandaag lichten we de designradiator uit.

Designradiatoren zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen, kleuren en afmetingen. Kies je voor een wat kleinere horizontale aluminium radiator of een verticale radiator met drie strakke stroken? Of ga je voor een designradiator in een gezellige kleur want naast het standaard wit/zwart en aluminium is een designradiator ook verkrijgbaar in hippe pasteltinten en felle kleuren.

De keus van jouw designradiator hangt natuurlijk af van de ruimte waarin de radiator geplaatst gaat worden. Het voordeel van een designradiator is dat deze weinig ruimte in neemt in vergelijking met de traditionele radiatoren waardoor je altijd wel een geschikte plek vind om hem te monteren.

Een ander voordeel van een designradiator is dat deze zeer duurzaam is. Zo bespaar je met een designradiator niet alleen in ruimte maar ook op je energierekening. Ook is een designradiator gemakkelijk schoon te maken met een licht vochtige doek.

Ben jij op zoek naar een radiator waarmee je je huis duurzaam kunt verwarmen neem dan eens een kijkje op de website van CVkoopjes.nl. Hier vind je een ruim assortiment radiatoren, voor elk wat wils en je besteld ze ook nog eens heel gemakkelijk online. Zit jij er dit najaar lekker warmpjes bij!

badkamertrends-2024-bannerip.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners