4787
Design badkamerradiator

De trend van dit moment is het verenigen van meer functies in één object. De stoom/douchecombinatie is hier een goed voorbeeld van, maar ook de radiator die tevens dienst doet als handdoekrek is een mooi staaltje multifunctioneel design.

Dat sommige verwarmingselementen het predikaat decorradiatoren hebben meegekregen is niet geheel onterecht. Een aantal bijzondere exemplaren doen eerder denken aan een wandsculptuur dan aan een kachel. Er zijn er zelfs die hoeken en rondingen hebben, waardoor ze vlak tegen de wand of in een moeilijke hoek kunnen worden geplaatst.

Grote keus
Aan vormen, maten, kleuren en modellen geen gebrek. Een bijzondere vermelding verdienen de plaatverwarmingingselementen die zijn gemaakt uit natuursteen. Prijzig, dat wel. Maar wel mooi en zeer exclusief. Steeds vaker wordt er gekozen voor een radiator van roestvrijstaal en ook de houten designradiator wint aan populariteit. Verder zien we dat de radiator steeds vaker in een verticale stand wordt geplaatst. Zeker naast een raam dat tot aan de grond reikt misstaat een even hoge verticale designradiator niet.

Aansluiten
De meeste radiatoren kunt u in het geval van nieuwbouwsituaties heel gemakkelijk aansluiten op uw centrale verwarmingscircuit. De elektrische variant is handig wanneer dit niet mogelijk is, zoals nogal eens het geval is bij een renovatie. Deze radiatoren plugt u - heel simpel - in het stopcontact. Radiatoren van het modernere type zijn zowel horizontaal al verticaal te monteren.

Vloerverwarming
Het toppunt van luxe is natuurlijk vloerverwarming. Meer informatie hierover vindt u in het laatste hoofdstuk: warm voetenwerk.

Knuffelmuur
Verwarmingsmatten kunnen in plaats van onder de vloer ook prima voor een andere toepassing worden gebruikt. Wat dacht u van verwarmde badkamerwand? Het resultaat: een knuffelmuurtje om lekker tegen aan te leunen.

Bron: Uw badkamer

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners